Torrentten Anlayan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

beyler torrenten dosya çekerken bazen (genellikle) download hızı çok düşüyor. Şu aralar 1 kb/sn lerde geziniyorum.

Gece ise ortalama 70kb/sn ile indiriyor. Bağlantı hızımda bi sorun yok. Başka yerden yaptığım downloadlar da hızlı.

Ama torrent yavaş. Bunun nedeni o dosyayı sunan kişilerin az olmasından mıdır? Yada torrenti hızlandıracak bi

yöntem var mı? (Kullandığım indirme yöneticisi bittorrent..)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    torrent zaten genel olarak yavaş

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hangi siteden çekiyosun?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    gece kullan problem kalmaz :D :S

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla torrentle sende paylaşım yapıyosun çekmeye başladığın dosyadan başkasıda faydalanıyor o açıdan torrent yavaş indiriyor

ZİNAR KERE ZİNAR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    torrent sitelerinde eger sen upload yapmıyorsan sanada yeteri kadar slot vermiyorlar power user olamıyosun. ama azureus gibi programlarda fake upload olayı war o şekilde üye olduktan 1 ay sonra power user oluyosun ve deli gibi çekiyosun :) 1024 baglantım ile 115 e kadar görebiliyosun yani. benim upload 1 terebayt ı geçti :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek

torrent kullanıyorsan evvela port açacaksın ikincisi diğerlerinin dosya çekmesine izin vereceksin bir nevi seeder olacaksın. upload yapman lazım. karşındaki insanlar çeşitli kıtalardan bile olabilir senin akşamın onların sabahına uyabilir. ne zaman açıklarsa o zaman veri çekersin.

eğer torrent yetmiyorsa git bearshare 5 küsürlü professional versiyonları indir. indirebileceğin kişi sayısını 20 kullanıcıya bile  arttırabiliyorsun. 20 kişi yap bak nasıl emiyorsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Arkadaslar ındırme hızınız genellıkle sıtesınden kaynaklanır yanı tracker sıtesınden kaynbaklanır mınınova gıbı sıtelerde ındırme yavas olması normaldır. Bazı torrent sıtelrınden ben 130-140 ıle ındırme yaptıgımı bılıyorum o yuzden sorun torrentın kendısınde degıl sıtededır.

Bilgisi olmayan arkadaslar ıcın buda hazırlanmıs torrent tanıtımı

http://www.youtube.com/watch?v=qzxR4qenxCI&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etorrentturk%2Ecom%2Fbrowse%2Ephp

Eğer torrentturke daveteye ısteyen varsa buyrun

http://www.torrentturk.com/signup.php?referrer=cry

indirme hızı oldukca yuksek 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    millet hazır konu acılmısken sorayım dedim..Benim torent acıkken internet acaip yavaslıyo siteler cok yavas acılıyo bazıları hic acılmıyo tamam yavaslaması normalde bu kadarı normal mi sizce..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    inidrme hızın kaca dayanıyor 90 nın ustune cıkıyorsa normaldır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

hoca torrent güzel ama alışmasan iyi olur çok fazla virüs var program bile virüslü norton 2004 bile görüyo o kadar adi bi virüs

biz bu gün kullanalım dedik telekomun bilgisayarlarına bulaştı bi de fırça yedik bu arada en bilinen site de www.torrentz.com

dur 

...
Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 13