Torrentten Para Kazanma
-
ya beyler torrent sitesi yapıp para kazanmak istiyorumda nasıl yapıla bilir uploaddan para kazanma
-
zor cok zor cok fazla calısman lazım cok fırın ekmek yemen lazım
-
Siteye yapilan bagis ve reklamlardan kazanabilirsin.
-
turktorrent e bakalım... vip üyeliğin hiçbir + sı yok fakat afedersiniz ama enayi gibi vip üyelik alanlar var sadece 0.60 seed etmemek için ...
ip tv ccam midir nedir o sistemden çok iyi para kazanıyorlar... sen o işlere yönel
-
illa uploaddan kazanmana gerek yok. normal şekilde de paylaşım yapıp kazabilirsin.
illa uploader biz olacaz dersen sıkıntı işlerdir. siteyi tutturman lazım bilinçli bi kullanıcı kitlesi lazım (tr'de yüzde 5-10luk kesime denk gelir)
server sağlam olması lazım çünkü çoğu paylaşımda senin paylaşman lazım bizimkiler vur-kaç yapar hep indirir sonra seed eden bulaman artık.
onun dışında vaktin çoksa yaparım dersen forum işi var aklımda beraber yürütebiliriz belki :F
-
hızlı neti olan bi server midir vps midir nedir onu kiralarsın hocam.. belgeseldepo.com gibi vip sistem kurarsın
siteyi free yaparsan link çevirme işleminden para kazanır vip lere ise direk ftp den vs sunarsın vsvs
-
yunusdogan bunu yazdı
turktorrent e bakalım... vip üyeliğin hiçbir + sı yok fakat afedersiniz ama enayi gibi vip üyelik alanlar var sadece 0.60 seed etmemek için ...
ip tv ccam midir nedir o sistemden çok iyi para kazanıyorlar... sen o işlere yönel
enayi gibi değil , adam mecbur ben 1 ayda 2 tb seed kastım 2 sene free kullanırım adam aynı paraya her ay pre alıyor sadece ratio oranı değil ban yiyecekse ban yemiyor , upload kredisi kazanıyor vsvs. ama verdiğin paraya aslında bir bok vermiyorlar haklısında.
ama deidğim gibi adamın yapacak birşeyi yok , seedbox vs kullanmayı bilse kimse vip almaz.
torrent sitelerinden vip almak yerine ftp den dosya paylaşan sitelerden vip almak çok daha mantıklı hız sorunu yok seed sorunu yok.
-
ya soyle zamundanın temelini kullanmak istiyorum orada seed faazla ondan dolayı diyorum
-
chkarito bunu yazdı
ya soyle zamundanın temelini kullanmak istiyorum orada seed faazla ondan dolayı diyorum
neden senden para verıp uyelık alsın o zmaan manyak mısn hocam zamunda ustunden yapıcanda adam zamundadan ındırmeyı bılmıyor mu :D
-
HeyQirs bunu yazdıchkarito bunu yazdı
neden senden para verıp uyelık alsın o zmaan manyak mısn hocam zamunda ustunden yapıcanda adam zamundadan ındırmeyı bılmıyor mu :D
aynen :D ben gerizekalımıyım :D tracker'a bakacam zamunda :D asddasdasdas gidip başka yere para basacam
-
tracker açmak için alt yapı lazım arkadaşların dediği gibi vurkaç yüzünden sarpa sarar
para kazanamk istiyorsan daha değişik işlere yönelmen lazım, turktorrent vip sisteminden ziyade cccam ve iptv işine başlayınca asıl parayı oradan kaldırdı, para çok o işte
bu arada cccam işi yapmak isteyen varsa seslensin her türlü fırıldağını öğretirim , duygusal açıdan tabi :)
iptv konusunda deneyim yoktur