Toshiba 2GB Flash Bellek; Disk Yazma Korumalı Olayı...
-
ya müridler, benim arkadaş flash diskini bi arkadaşına vermiş o da içine karıkız videoları atıp vermiş buna. arkadaşda bi türlü silemiyomuş. hata veriyormuş Disk yazma korumalı diye. bunu sen yaparsın bi bakıver dedi. bende flashı aldım evde baktım bendede öyle diyor. silmiyor, yeni dosya yazmıyor, yazma korumalı diyor. internette falan bi araştırdım ama yok, bulamadım. dedimki tbtlerden gelir bi cevap:D bekliyorum müridler...
not: flash belleğin yanında on off tuşu vardır bak demeyin, öyle birşey yok çünkü...
-
formatla belleği ?
-
benimde öyle olmuştu sonradan farkettim yanında küçük bı zımbırtı warmış kaydırınca oldu.. ama seninkinde yoksa bilemm..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
formatla belleği ?
-----------------------------formatlamıyor. diskiniz yazmaya karşı korumalı, lütfen kaldırın vs...
-
bide bunu den
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=71935
hocam flash bellek U3 özellikli mi?
-
Leo5 bunu yazdı:
-----------------------------hocam flash bellek U3 özellikli mi?
-----------------------------hiç bilmiyorum ya bugün geçti elime disk
-
masaüstünde bi rar olustur rar a gir sonra ordan sürücüyü sec öyle silmeyi dene :/
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
masaüstünde bi rar olustur rar a gir sonra ordan sürücüyü sec öyle silmeyi dene :/
-----------------------------yok hocam öylede olmadı
-
Hoca sanırım o donanımsal korumalı, iyi bak bakalım bir yerde bir zımbırtısı olmasın? Benim 512 lik toshibadada olmuştu aynısı chkdsk yapıp format attım da düzeldi
-
küçük bir yazılımcıkla şifreleniyor.
-
DOS üzerinden format atmayı deneyebilirsin. Çoğu zaman işe yarar. Eğer işe yaramazsa haber ver, başka şeyler deneyelim.