folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Toshiba Laptop Veya Laptop Alırsam Allah Belamı Versin

Toshiba Laptop Veya Laptop Alırsam Allah Belamı Versin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Bir Toshiba mağduru olarak aleti aldığım itibaren yaşadıklarım;

Büyük heves 2 yıl önce hemen giyindim gittim Bimeks mağzasına toshiba nın a100-003 modelini seçtim ve aldım.Eve geldim aleti açtım hoparlörlerin orada bulunan gövdede bir şişiklik var.İlk olarak kaydeye almadım sonra göze çok battı ve gittim bimeks e böle böle dedim aleti getirdim.Adam bi bastırdı meğersem ordan tırnağı çıkmış.Hadi dedik olur böyle şeyler,ortada birşey yokken 2 ay sonra alette bir sıcaklık ve birde cd yazmama problemi.Götürdük teknik servise 15 günde zor geldi.Neymiş efendim Türkiyedeki bayilerinde bu dvd+rw  kalmamışmış.İyi hoş alet geldi harddisk değiştirilmiş dvd+rw değiştirilmiş.Herneyse cd yazıyor filan denedik.Sonra dedim şuna gidimde bi xp kurayım.Cdyi bi taktım xp cdsini görmüyor.Sonra gittim orjinal oyunlarım var onu taktım.Anaaa bi baktım bunlarıda okumuyo.Sonra gittim başka cd denedim okudu.Anladıkki cd seçiyor bu seferde.Herneyse onada rağzıydım.Ama gel görki dün arşive merak saldım müzik arşivi yapıcam.Gittim case logic in 100lük çantasını aldım.Gittim okuduğunu bildiğim Verbatim ve Maxwell dvd+r cdleri aldım.Tanıdığa verdim çok sağlam 5 dvd dolusu albüm arşivi oluşturdu.Herneyse şuan aldım cdleri koydum.Dosyaları atarken bir takılma bir sorun bir donma meydana getirdi.Diğer cdleri denedim yine aynı şey.Bu sefer hem okuyo hem yazıyo bu seferde hem geç okuyo hemde dosyaları atmada sorun çıkarıyo.Şimdi ben bu TOSHİBA denen hesapta büyük üreticiye ne diyeyim ? üzerine taktıkları MATSHITA denilen o boktan dvd+r ı google da araştırdığımda sayfalar dolusu problemlerle karşılaştım.Madem siz çok büyük firmasınız neden böyle boktan ürünler kullanıyorsunuz ! o boktan deyip kenara attığım Acer markası bile LG kullanıyo ve 0 problem var.Ben şimdi yarın teknik servisi gidip basimmi ? açıp ana avrat söviyimmi ? yada bu bilgisayarı 15 günde yaptığını sanıpta orda daşşak geçen teknik elemanların azını yüzünümü patlatim ? ben şimdi ne yapim anlamıyorum.Ulan şu alete 3.000 ytl bayıldık.Yemin ederim hiçbirşeye beddua etmem.Ama bunların allah bin belasını versin ! ben bu kadar soytarı ben bu kadar şerefsiz ben bu kadar adi bir firma daha görmedim.Tahribat muridlerine tavsiyem gidin Asus alın gidin Acer alın ama şu adi firmanın yanından bile geçmeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bence teknik servisle felan hiç muhatap olma direk olarak firmaya mail felan at garantide orjinal parçalarının çalındığını yerine kalitesiz parçaların takıldığını söyle 

ve hangii servise verdiğinide mutlaka bildir belki bir faydası olur  

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşım geçmiş olsun ancak bende işin şu yüzünü anlatayım sna

toshiba nerdeyse dünya laptoplarının yarısını üretiyor ama kriz nedeniyle mi bilmiyorum cd yazıcılarında gerçekten problem war

kuzenimde war ve birden bire cd okumamaya vede yazmamaya başladı format attık olmadı herşeyi denedik en son

gittik kodak ın tanesi 1.5ytl olan (tekrar yazılabilir deil kaliteli ) cd lerini aldık ancak ona yazabildi cd room olayında gerçekten sıçtı

tavsiyem şudur

ya asus yada sony laptop alman bunlar malzemeden çalmaz özellikle sony

geçmiş olsn  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    abi iyi hoş diyosunda dünya laptop piyasasında dell den sonra toshiba gelir

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------

bence teknik servisle felan hiç muhatap olma direk olarak firmaya mail felan at garantide orjinal parçalarının çalındığını yerine kalitesiz parçaların takıldığını söyle 

ve hangii servise verdiğinide mutlaka bildir belki bir faydası olur  

kalitesiz malzemeyi kullanan zaten şuan toshiba 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Ben Teknolojix Gibi Kurumsal Bir Mağazanın Teknik Servisine Bakıyorum.Toshıba Rezalet Bir Markadır.Sadece İsimden Satan Teknik Desteği 5 Kuruş Etmez Bir Firma.Bundan 1 Ay Önce Toshıbanın a300-1ec Modelini Sattım Müşteriye. Ürün 2 Defa Ayrı Ayrı Arızalardan Geldi.Bir Tanesindede Recovery i Dvd ye Yazmama Gibi Bir Sorun Vardı Aradım Teknik Desteği Recovery Cd Si İçin Para İstediler.Mağazada Bulunan Toshıba Laptopları Müşteriye Tavsiye Bile Etmiyorum.Avira Kardeşimin De Dediği Gibi Siz Siz Olun Toshiba Dan Uzak Durmaya Bakın.Laptop Almayı Düşünen MuridLer Varsa Öncelikle Asus Sonra Hp Ye Baksınlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı:
    Piyasayı Bırak Hoca En Yaygın Olarak Kullanılan Ürünler Artık En Boktan Malzemeyi Kullanan Firmalar Haline Dönüşmüş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

Sende hoş diyosunda hocam ona bakarsan Norton dünyada en çok kullanılan ve bilinen antivirüs firması şimdi bu çokmu iyi :) ? belki adamların malzemeleri eskiden iyiydi şimdide bozmuş olabilir.İnan bana bi arat şu her modelde kullandıkları cdromların model ve markalarını.Aynı olaylardan müzdarip milyonlarca kişi var.Madem Toshiba çok büyük bir marka neden böyle boktan donanım kullanıyor ? Şuan kimbilir kaç tane makina bu olaylardan dolayı serviste günlerce bekletiliyor.Tekrar yerine takılanda yine aynı klastaki sorun çıkaran markalar.Şimdi bu hem Toshiba'ya hemde kullanıcılarına yazık değildimi.Toshiba firması 10 dolar kar yapıcam diye.Bizim verdiğimiz para çöpe gidicek.Şu yanında bebe gibi kalıcak Acer firması bile LG kullanıyor.Neden bu adamlar kaliteli mal kullanıyo.Demek bu firma 10 doların 5 doların işinde değil.Adam hem kendisine hemde kullanıcıya sorun çıkartmayacak mal kullanıyo.Hem gidip Toshiba ve Acer firmalarının arasındaki fiyat farkına bak dağlar kadar fark var.İnanın bana Toshiba marka satıyor başka birşey değil.Şuan tonca verdiğim paraya ve karşılığını hiçbir şekilde alamamama hemde kendime verdiğim strese acıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

walla bende acer laptop var dvd writerim 

optiarc

küçük bir araştırma sonucu sony-nec üretimi olduğunu öğrendim  

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Doğru ve eksiler var;ne sattığınız 2 pc ile Toshiba kötü marka olur,ya satıp size geri dönmeyen Hp ler,hp yi iyi marka yapar.

Toshiba,Asus,Acer evet iyi markalardır.

peki Acer 5xxx serisinin bombok olduğunu fakat Türkiyede bu modellerle isim yaptığını kaç kişi biliyor.

Hp teknosa,mediamarkt,bimeks vs firmalarının dahi sattıkları 1-2 model hariç tüm hplerin kasa sorunundan cayır cayır ısındığını.zamanla boardda bozulmalar olduğunu ve hatta  işlemcilerinin bozulduğunu kaç kişi biliyor.Öyleki büyük firma HP'nin Centrino2(p8400,p8600)li pc leri RM-70 li AMD makinalardan daha çok ısınıyor.(amd ısınır dien denyolar gidip en yakın teknosada kontrol edebilir)

Toshiba ve Asus iyi bir markadır.

Ve akıllı müşteri olucaksınız,3binlira bayılıp notebook alıyorsanız açıp baktıracaksınız.Kapalı kutu aldığınızdan emin olacaksınız.Ordan birşey olmaz demiceksiniz.Orda çalışan teknik servisteki arkadaştan çok bildiğini idda etmek yerine,aldığınız firmanın size vermiş olduğu hakkı kullanıp,3 gün içersinde iade edeceksiniz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Doğru ve eksiler var;ne sattığınız 2 pc ile Toshiba kötü marka olur,ya satıp size geri dönmeyen Hp ler,hp yi iyi marka yapar.

Toshiba,Asus,Acer evet iyi markalardır.

peki Acer 5xxx serisinin bombok olduğunu fakat Türkiyede bu modellerle isim yaptığını kaç kişi biliyor.

Hp teknosa,mediamarkt,bimeks vs firmalarının dahi sattıkları 1-2 model hariç tüm hplerin kasa sorunundan cayır cayır ısındığını.zamanla boardda bozulmalar olduğunu ve hatta  işlemcilerinin bozulduğunu kaç kişi biliyor.Öyleki büyük firma HP'nin Centrino2(p8400,p8600)li pc leri RM-70 li AMD makinalardan daha çok ısınıyor.(amd ısınır dien denyolar gidip en yakın teknosada kontrol edebilir)

Toshiba ve Asus iyi bir markadır.

Ve akıllı müşteri olucaksınız,3binlira bayılıp notebook alıyorsanız açıp baktıracaksınız.Kapalı kutu aldığınızdan emin olacaksınız.Ordan birşey olmaz demiceksiniz.Orda çalışan teknik servisteki arkadaştan çok bildiğini idda etmek yerine,aldığınız firmanın size vermiş olduğu hakkı kullanıp,3 gün içersinde iade edeceksiniz.

toshiba iyi bir marka olabilir ama sadece marka artık bozdu kalitesiz malzeme kullanmaya başladı elime aldım laptopu 2bin $ lık laptop cd yazıcısı 2 günde bi keyfine göre yazsammı yazmasam mı diye düşünmekte kablosuz internete bağlandığında sürekli kopmalar olmakta

önemli olan büyüklük fiyat marka deil satış sonrası güvencedir . naparsam yapayim her zaman masa üstü bilgisayarımı kendim toplayarak pc kullanmaya devam edicemki başımı duvara vurursam suçlu ben olayım. 

Toplam Hit: 4793 Toplam Mesaj: 34