folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Notebook Arka Kapak Açılımı

Toshiba Notebook Arka Kapak Açılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

merhabalar toshiba l300 11m var 3 sene oldu alalı fanını filan temizleyeyim dedim arka kapaktaki bütün vidaları söktüm hddyi de söktüm ramleride fakat sonrası gelmedi ne yapacağız bilen var mı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

benimde temizlemem lazim. hiç bilgim yok bir bilene verecegim mecbur.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

evet ya yok mu bilen

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

tüm vidaları sök. çek gelsin.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

tüm vidaları sök. çek gelsin.

-----------------------------

söktüm gelmiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

tüm vidaları söktüğüne emin ol. Özellikle etiket varsa etiketin altında vidalar olabiliyor tornavida ile dürt..

Baktın hiç vida yok.. Mal canın yongasıdır.. korkudan çıkaramıosundur.. İyice asıl gelir o.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

babacım denedim yok valla

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

klawyeyi sökmen ordan da onun ustundeki paneli kaldırman..sonra da ekranı yerinen çıkarman gerekicek..sonra dwdrw yi sokucağın vidayıda görüceksin klawyyi söktüğünde .. dvd yide çıkar 

toshibada genelinde fana ulaşmak için ön panelide sökmen lazımki arka panelde komple çıksın.. en nihayetinde hemen herşey sokuluo ne yazıkki.. öle kolay değil..

burdan modeline uygun sökme resim veya videolarına bakabilirsin. en azından bilgi alabilirsin..

http://www.laptopuzmani.com/tag/toshiba-laptop

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

beyler kolay deil onları sökmek ya elinizde kalmasın dikkat edin bi önceki mesajdaki gibi söküleck klavyenin hemen üstünde cita var onu sökün sonra klavye sonra sagda solda card reader gibi bi sey varsa alın sonra cekin gelsin pin yuvalarından pinlri cekin tabeki :D ama dedigim gibi bence ugrasmayın herkez bildigi işi yapsın elinizde kalırsa 3 kurus vermiyim die 5 kurusunuzdan olursunuz tecrübe olmadan notebook sökmek zordur.

isterseniz bakımları uygun fiyattan yapabilirim sizlere. iletişim için PM.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

klavyeyi sok sonra klavyenın altnda 6 tane vıda var onları sok tabı dvd yı de sok sonra tamamem ayrılması ıcın 3 tane jak var onları sok yanlız jaklarda dıkkat et sonra zaten kasa kendını bırakır ama vıdalara dıkkat f10 nuymus f4 uymus f6 sıysmıs ayrı ayrı ayır kolay gele youtubede arat bulursun once izle sonra yap

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet adım adım gitmeniz lazım kolay değildir

kenardan kenardan yavaşça gidecen esnetmeyi başardığın yerin arasına tornavide koy sonra devam et

aradan bak nere bağlı diye kontrol ede ede git

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 5164 Toplam Mesaj: 13