Toshiba Satellite Format Sorunu..(Donuyor)
-
arkadaslar baslikta yazdigi gibi simdi elimde toshiba satellite A300 model laptop var format atiyorum hersey normal isliyor windows dosyalari yukleme sayfasinda 34'uncu dakikada ekran birden kararip geliyor ve donuyor ilerlemiyor elimde 2 tane xp sp3 cd'si var...bi turlu anlayamadim daha once bu cd lerle format attim baska modellere ama 2 ci defadir toshibada boyle bir sorunla karsilasiyorum...varmi bilgisi olan simdiden tesekkurler..
-
hocam sorun nedendir bilemiyorum ama 2 gün önce bende aynı model laptopa format attım 4 cd değiştirdim..
bendeki mavi ekran veriyordu senin dediğin gibi daha önce kullandıgım cdler hemde, 4. cd yi denedim oldu..
ama sorun nedir ne değil anlayamadım...
-
toshiba a 300 satillate -247 model laptop vardı...ben de format atamıyodum...sorun cd den kaynaklanıyo dicem ama aynı cd den çok pc ye format attım....ama bir kaç cd denedikten sonra da sorunsuz attım toshiba ma...bilemiyorum neden kaynaklanıyo ama hocam cd değştir
-
yokmu yaw kimse bu konuya aciklik getirecek.. cd'nin birini kirdim kaldi 1 tane accayip sinir bisey..
-
Ekran kararıp geri geliyorsa büyük ihtimal ekran kartı driverında bi sorun oluyordur.Toshibalar hantal makinadır zaten olmadı kaldır at :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Ekran kararıp geri geliyorsa büyük ihtimal ekran kartı driverında bi sorun oluyordur.Toshibalar hantal makinadır zaten olmadı kaldır at :D
-----------------------------
hocam benim olsa haklisin derim bu emanet evet bende oyle dusundum driverleri iptal ederek yukledim bu kez ekranda oynama olmadi ama illede 34'cu dakikada donuyor ne is anlamadim.! -
formati attim sorun ekran karti driver'indenmis belki bilmeyenler vardir diye yaziyorum..yuklerken ekran karti driver'i iptal ettim sorunsuz bitti ne meret seymis