folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Satellite Restart Sorunu

Toshiba Satellite Restart Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Funky_Punky bunu yazdı:
    -----------------------------

Şarjda değilken de aynı şeyi yapıyor. Model: Satellite L20-100

ana karttta batarya ayaklarına bak hocam temas etmiyo olabilir artı  bir teknik servise kısa devre varmı yokmu baktır

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emcyaman
    emcyaman's avatar
    Erkek

78 C bir pc için yüksek bir sıcaklık sorun oluşturabilir dikkat edin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

emcyaman bunu yazdı:

78 C bir pc için yüksek bir sıcaklık sorun oluşturabilir dikkat edin

Benim dizüstünün işlemcisinin normal çalışma sıcaklığı 65-70 derece. Sıcaklığın en fazla 85 dereceye çıktığını gördüm :)

Dizüstü bilgisayarlarda sıcaklık çok sorun değil. Masaüstülerde daha fazla sorun. Dizüstü bilgisayarlarda çok fazla ısınmalara karşı bilgisayar kendini koruyabilir ama masaüstülerde böyle birşey yok :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emcyaman
    emcyaman's avatar
    Erkek

Masaüstü bilgisayarlarda da termal koruma vardır eğer milattan önceki Athlon XP lerden bahsediyorsanız olabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Masaüstülerdeki koruma, dizüstü bilgisayarlardaki kadar sağlam olmayabiliyor. Açıkçası masaüstülerin korumalarına güvenemiyorum, çünkü çalışırken yanan anakart bile gördüm. Dizüstü bilgisayarlarda böyle bir problem yok. Anında res çeker, eğer sorun devam ederse bilgisayar açılmaz...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1849 Toplam Mesaj: 16