folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tost Makinesi Tavsiyeleriniz ?

Tost Makinesi Tavsiyeleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Sabah tost yaparken makineyi bastırınca patladı şarteller attı . Tostu ince yemeyi seviyorum bastırınca kırılmayacak elimde kalmayacak şartel attırmayacak tost makinesi arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir en kalitesi hangisidir ? Bir sürü marka olduğundan kararsız kaldım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

:| hiç aklıma gelmezdi

üstüne basılınca genelde kırılır kırılmayan istiyorsan büfe tipi al

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

en iyisinide alsan o şartel atıyor hocam suana kadar 10tane geçmiştir farklı markalar elimden hepsi şartel attırıyor:D

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

:| hiç aklıma gelmezdi

üstüne basılınca genelde kırılır kırılmayan istiyorsan büfe tipi al

Hocam büfe tipi de çok büyük evde koyacak yer yok . Bastırıyorum derken tam ortasından bütün gücümlede yüklenmiyorum . Tutma yerinden bastıyorum ama kırılıyor :D

Arno bunu yazdı:

en iyisinide alsan o şartel atıyor hocam suana kadar 10tane geçmiştir farklı markalar elimden hepsi şartel attırıyor:D

Hocam bastırınca kırılmasın onda razıyım , şartel attıkça kaldırırım artık napiyim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

evde bir tane var 10 senelik beko mu arçelik mi ne küçükken üstünde tepindiğimi bilirim, tost yaparken hayvan gibi de bastırırım kaç defa açık da unutmuşuzdur bir kere bile şartel attırmadı :) eski toprak yenisini almayı felan da düşünmüyoruz  sağlam baya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

AKSU tek gecerim ... .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Arzum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Test edipte al. Bizde en az 15 senelik Lider marka tost makinası var. Sağlam ama kısa ısıtıyor. Peş peşe tost yapmak istediğimde bekliyorum mecburen.

++Sigorta atıyorsa mutlaka elektrik prizinde sorun vardır. Ev yanmadan elektrikçiye baktır.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

korkmaz al hocam büfe tipi,bisküvi gibi tost yapıyor , bizde tefal var ama öyle incecik yapmıyor işte,bozulursa ondan alıcam :D 

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Hocam şalter atıyorsa yüksek amperli bi şalter ile değiştir ilgili şalteri, sorun devam ederse prizde filan sorun olabilir, elektrik kaçağı filan olabilir...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

uzunca bi süre ihlasınkini kullanmışlığım var şu an arçelik kullanıyorum gerek ergonomisi gerek basışıyla felan güzel hatta daha fazla bastırmak için dolu damacanayı üstüne koyuyorum bana mısın demiyor :D şarteller atıyorsa eğer elektrik tesisatına bi baktır derim ama. bu arada retro tasarıma sahip pioner mıydı neydi markayı tam hatırlamıyorum bi alet gördüm o da canavardı.

Hoop.
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 14