Tost Makinesi Tavsiyeleriniz ?
-
Sabah tost yaparken makineyi bastırınca patladı şarteller attı . Tostu ince yemeyi seviyorum bastırınca kırılmayacak elimde kalmayacak şartel attırmayacak tost makinesi arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir en kalitesi hangisidir ? Bir sürü marka olduğundan kararsız kaldım.
-
:| hiç aklıma gelmezdi
üstüne basılınca genelde kırılır kırılmayan istiyorsan büfe tipi al
-
en iyisinide alsan o şartel atıyor hocam suana kadar 10tane geçmiştir farklı markalar elimden hepsi şartel attırıyor:D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
:| hiç aklıma gelmezdi
üstüne basılınca genelde kırılır kırılmayan istiyorsan büfe tipi al
Hocam büfe tipi de çok büyük evde koyacak yer yok . Bastırıyorum derken tam ortasından bütün gücümlede yüklenmiyorum . Tutma yerinden bastıyorum ama kırılıyor :DArno bunu yazdı:
-----------------------------en iyisinide alsan o şartel atıyor hocam suana kadar 10tane geçmiştir farklı markalar elimden hepsi şartel attırıyor:D
Hocam bastırınca kırılmasın onda razıyım , şartel attıkça kaldırırım artık napiyim :D -
evde bir tane var 10 senelik beko mu arçelik mi ne küçükken üstünde tepindiğimi bilirim, tost yaparken hayvan gibi de bastırırım kaç defa açık da unutmuşuzdur bir kere bile şartel attırmadı :) eski toprak yenisini almayı felan da düşünmüyoruz sağlam baya :D
-
AKSU tek gecerim ... .
-
Arzum.
-
Test edipte al. Bizde en az 15 senelik Lider marka tost makinası var. Sağlam ama kısa ısıtıyor. Peş peşe tost yapmak istediğimde bekliyorum mecburen.
++Sigorta atıyorsa mutlaka elektrik prizinde sorun vardır. Ev yanmadan elektrikçiye baktır.
-
korkmaz al hocam büfe tipi,bisküvi gibi tost yapıyor , bizde tefal var ama öyle incecik yapmıyor işte,bozulursa ondan alıcam :D
-
Hocam şalter atıyorsa yüksek amperli bi şalter ile değiştir ilgili şalteri, sorun devam ederse prizde filan sorun olabilir, elektrik kaçağı filan olabilir...
-
uzunca bi süre ihlasınkini kullanmışlığım var şu an arçelik kullanıyorum gerek ergonomisi gerek basışıyla felan güzel hatta daha fazla bastırmak için dolu damacanayı üstüne koyuyorum bana mısın demiyor :D şarteller atıyorsa eğer elektrik tesisatına bi baktır derim ama. bu arada retro tasarıma sahip pioner mıydı neydi markayı tam hatırlamıyorum bi alet gördüm o da canavardı.