Toyota Corolla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

2006 model corolla terra aldım bu aracın bakımları kullanımı dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgi bilgisi olan varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

oto sanayi sitesi falan yok mu sizin orda?

genel olarak tüm toyotalar (hatta japonlar için) geçerli olan yağına suyuna baktıktan sonra hiç bi sıkıntı yaratmaz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bakım ve tüm tamiratı, ucuza kaçıp asla yan sanayi ürünlerle yaptırma dostum. Sorunsuz şekilde kullanmak istiyorsan da mutlaka yetkili toyota servislerine gitmen gerek. 5 yıl corolla kullandım, bulunduğum yerde toyota servisi yoktu, o tamirci senin bu tamirci benim gezip durdum, bi araba parası da tamircilere verdim. Otogaz tertibatı taktıracaksan da atiker falan taktırma, italyan marka zavoli iyidir mesela. Ya da BRC öneririm. Atikerle aralarında 300 TL gibi oynar ama sonrasında uğraşmazsın.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hocam ikinci el bir araba alırken iyice düşündünmü? 2006 model kaç bin km dedir allah bilir. ona sen birde 25- 26 binlira bağlamışssındır.

yindede hayırlı olsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.toyotaclubtr.com/

http://www.toyotaci.com/forum/

buralar iyidir

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

oto sanayi sitesi falan yok mu sizin orda?

genel olarak tüm toyotalar (hatta japonlar için) geçerli olan yağına suyuna baktıktan sonra hiç bi sıkıntı yaratmaz

oto sanayide işin acemisi olursan seni ayakta zikerler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Hocam ikinci el bir araba alırken iyice düşündünmü? 2006 model kaç bin km dedir allah bilir. ona sen birde 25- 26 binlira bağlamışssındır.

yindede hayırlı olsun

araç yüzonbin km de sıfıra güç yetmeyince ister istemez ikinci el

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

yindede hayırlı olsun

araç yüzonbin km de sıfıra güç yetmeyince ister istemez ikinci el

Vaybe, Turkiye'de millet 110.000km de ikinci el aliyor, burada araba 60.000km yi gectimi adamlar cope atiyor.

Sorunun cevabina gelince, Toyota ise ve orjinal parcalarini kullanirsan 110.000km ustune birde sen 200.000km eklersin sorun bile cikmaz.

sniperscope tarafından 07/Oca/13 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)

@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)

@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)

Simdi kac km?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Toyotanın parcası pahalı . yagına suyuna baktıkdan sonra sorun cıkarmaz senı yolda bırakmaz

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 27