Toyota Corolla
-
2006 model corolla terra aldım bu aracın bakımları kullanımı dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgi bilgisi olan varmı?
-
oto sanayi sitesi falan yok mu sizin orda?
genel olarak tüm toyotalar (hatta japonlar için) geçerli olan yağına suyuna baktıktan sonra hiç bi sıkıntı yaratmaz
-
Bakım ve tüm tamiratı, ucuza kaçıp asla yan sanayi ürünlerle yaptırma dostum. Sorunsuz şekilde kullanmak istiyorsan da mutlaka yetkili toyota servislerine gitmen gerek. 5 yıl corolla kullandım, bulunduğum yerde toyota servisi yoktu, o tamirci senin bu tamirci benim gezip durdum, bi araba parası da tamircilere verdim. Otogaz tertibatı taktıracaksan da atiker falan taktırma, italyan marka zavoli iyidir mesela. Ya da BRC öneririm. Atikerle aralarında 300 TL gibi oynar ama sonrasında uğraşmazsın.
-
Hocam ikinci el bir araba alırken iyice düşündünmü? 2006 model kaç bin km dedir allah bilir. ona sen birde 25- 26 binlira bağlamışssındır.
yindede hayırlı olsun
-
-
amele_2 bunu yazdı
oto sanayi sitesi falan yok mu sizin orda?
genel olarak tüm toyotalar (hatta japonlar için) geçerli olan yağına suyuna baktıktan sonra hiç bi sıkıntı yaratmaz
oto sanayide işin acemisi olursan seni ayakta zikerler
-
siyahbereli bunu yazdı
Hocam ikinci el bir araba alırken iyice düşündünmü? 2006 model kaç bin km dedir allah bilir. ona sen birde 25- 26 binlira bağlamışssındır.
yindede hayırlı olsun
araç yüzonbin km de sıfıra güç yetmeyince ister istemez ikinci el
-
goldfinger bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
yindede hayırlı olsun
araç yüzonbin km de sıfıra güç yetmeyince ister istemez ikinci el
Vaybe, Turkiye'de millet 110.000km de ikinci el aliyor, burada araba 60.000km yi gectimi adamlar cope atiyor.
Sorunun cevabina gelince, Toyota ise ve orjinal parcalarini kullanirsan 110.000km ustune birde sen 200.000km eklersin sorun bile cikmaz.
sniperscope tarafından 07/Oca/13 11:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)
@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)
@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)
Simdi kac km?
-
Toyotanın parcası pahalı . yagına suyuna baktıkdan sonra sorun cıkarmaz senı yolda bırakmaz