folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Toyota Corolla Alırken Motora Nasıl Bakılır

Toyota Corolla Alırken Motora Nasıl Bakılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

aynı model aynı motor ve aynı yakıt türünden bizimde aracımız var araç yaklaşık 6 yıldır , genel periyodik bakımları haricinde sanayi servis yüzü görmedi ,1 hafta 10 gün kar altına yattı tek marşta çalıştı :) bakmasan bile olur motoruna o derece...

sağol hocam gerçekten öyleymiş dimdik bayırda bile bana mısın demeden tırmandı kedi gibi :) peki hocam teyibe nasıl usb takabiliriz bi yardımcı olsan :D

O olayı tam olarak şu şekilde çözdüm 

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/stereo-mp3-mp4-calar-oto-teyp-kaset-adaptoru-99648187 bu ürünü aldım , Mp3 player bağladım herşey gayet güzel gidiyor :) 

Diğer türlü , o teyibi sökmen yerine teyp alman gerek yeni , aynı ebatlarda var boşluk vs kalmıyor fakat yol bilgisayarından olmuş oluyorsun orjinallik gidiyor , kaset yöntemindede ne ses kalitesi kaybı yaşadım ne başka birşey zaten aracın stock ses sistemide tatmin edici düzeyde :)

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

genelde toyotalarda rastladığım sorun egzost borusu arkadan bakınca yerinden çıkmış sarkmış gibi duruyor.

egzost borusunu tutan ya parça eriyo ya da başka bişey.

trafikte yaptığım gözlemdir bütün toyotalarda egzost borusu yerinden çıkmış yere yakın duruyo ona bi dikkat et derim niye oluyo diye.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 3398 Toplam Mesaj: 23