folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tp Link Müşteri Hizmetleri-Teknik Servis Yada Herhangi Bir İletişim Adresi

Tp Link Müşteri Hizmetleri-Teknik Servis Yada Herhangi Bir İletişim Adresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ya tp link modemimde port açılmıyor daha önceki konularımdada görmüşsünüzdür

artık modemde bi sorun olduguna kaanat getirdim ve bi teknik servisinden destek alim dedim

fakat ortada siteleri bile yok aq  garantisi nereye bakıosa artık bilen varmı tp link müşteri hizmetleri numarası vs 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

aldığın yere götür hocam...

Arıza kaydı içnde tam olarak port acılmıyor yazdır...

ilerdede sorun devam ederse tüketici hakları için lazım olur diğer sorunlardada port acılmıyor yazdırırsın...

Bu arada firmware güncellemesi ile düzelebilir bi kontrol et

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

farklı bi yol var sanırım. başlat> denetim masası> ağ ve internet bağlantıları> windows güvenlik duvarı

gelişmiş sekmesine tıkla. ağ bağlatısı ayarları kısmındaki ayarlar butonuna tıkla. sonra ekle butonuna.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

modemi hepsi buradadan almıstım oyüzden şimdi arıza kaydı açtırsam zaten ticketlara haftada 1 cevap atıolar bide modemi geri meri isterler şimdi bi 15 günde kafadan öyle gider 

firmware update tede geçmişteki sicilim pek içacıcı deil :D oyüzden son çare :D 

eger bi iletişim adresi bulamazsam hepsiburadaya telefon acarım anlatırım falan artık bakcam duruma göre 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------

farklı bi yol var sanırım. başlat> denetim masası> ağ ve internet bağlantıları> windows güvenlik duvarı

gelişmiş sekmesine tıkla. ağ bağlatısı ayarları kısmındaki ayarlar butonuna tıkla. sonra ekle butonuna.

sırf bu modemi temiz makinede güvenlik duvarı kapalıyken dahi denedim sonuc alamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

denedin mi hocam. ordanda port açılabiliniyormuş.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

modemi hepsi buradadan almıstım oyüzden şimdi arıza kaydı açtırsam zaten ticketlara haftada 1 cevap atıolar bide modemi geri meri isterler şimdi bi 15 günde kafadan öyle gider 

firmware update tede geçmişteki sicilim pek içacıcı deil :D oyüzden son çare :D 

eger bi iletişim adresi bulamazsam hepsiburadaya telefon acarım anlatırım falan artık bakcam duruma göre 

Eminmisin 1 haftada cevap attıklarına?Ben ürünü iade etmek istedim saatine cevap geldi,neyi nasıl yapacağımla ilgili de.Sen denemeden konuşma bence git bir mesaj yaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

bende tp link kullanıyorum uzun süredir.. port açmada bi sıkıntı yaşamadım.. torrent için kullanıyorum şu anda.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

daha önceki ticket açmamdan bir örnek

26.04.2010 19:27:03 ürün yenileme-43160181

gelen cevap

10.05.2010 10:52:44 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

firmware update yaptım yine sonuç aynı 

Toplam Hit: 5060 Toplam Mesaj: 14