Tp Link Müşteri Hizmetleri-Teknik Servis Yada Herhangi Bir İletişim Adresi
-
ya tp link modemimde port açılmıyor daha önceki konularımdada görmüşsünüzdür
artık modemde bi sorun olduguna kaanat getirdim ve bi teknik servisinden destek alim dedim
fakat ortada siteleri bile yok aq garantisi nereye bakıosa artık bilen varmı tp link müşteri hizmetleri numarası vs
-
aldığın yere götür hocam...
Arıza kaydı içnde tam olarak port acılmıyor yazdır...
ilerdede sorun devam ederse tüketici hakları için lazım olur diğer sorunlardada port acılmıyor yazdırırsın...
Bu arada firmware güncellemesi ile düzelebilir bi kontrol et
-
farklı bi yol var sanırım. başlat> denetim masası> ağ ve internet bağlantıları> windows güvenlik duvarı
gelişmiş sekmesine tıkla. ağ bağlatısı ayarları kısmındaki ayarlar butonuna tıkla. sonra ekle butonuna. -
modemi hepsi buradadan almıstım oyüzden şimdi arıza kaydı açtırsam zaten ticketlara haftada 1 cevap atıolar bide modemi geri meri isterler şimdi bi 15 günde kafadan öyle gider
firmware update tede geçmişteki sicilim pek içacıcı deil :D oyüzden son çare :D
eger bi iletişim adresi bulamazsam hepsiburadaya telefon acarım anlatırım falan artık bakcam duruma göre
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
farklı bi yol var sanırım. başlat> denetim masası> ağ ve internet bağlantıları> windows güvenlik duvarı
gelişmiş sekmesine tıkla. ağ bağlatısı ayarları kısmındaki ayarlar butonuna tıkla. sonra ekle butonuna.
-----------------------------sırf bu modemi temiz makinede güvenlik duvarı kapalıyken dahi denedim sonuc alamadım
-
denedin mi hocam. ordanda port açılabiliniyormuş.
-
up
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
modemi hepsi buradadan almıstım oyüzden şimdi arıza kaydı açtırsam zaten ticketlara haftada 1 cevap atıolar bide modemi geri meri isterler şimdi bi 15 günde kafadan öyle gider
firmware update tede geçmişteki sicilim pek içacıcı deil :D oyüzden son çare :D
eger bi iletişim adresi bulamazsam hepsiburadaya telefon acarım anlatırım falan artık bakcam duruma göre
-----------------------------Eminmisin 1 haftada cevap attıklarına?Ben ürünü iade etmek istedim saatine cevap geldi,neyi nasıl yapacağımla ilgili de.Sen denemeden konuşma bence git bir mesaj yaz.
-
bende tp link kullanıyorum uzun süredir.. port açmada bi sıkıntı yaşamadım.. torrent için kullanıyorum şu anda..
-
daha önceki ticket açmamdan bir örnek
26.04.2010 19:27:03 ürün yenileme-43160181
gelen cevap
10.05.2010 10:52:44 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
-
firmware update yaptım yine sonuç aynı