TP-LINK TD-W8901G Modem Hakkında Bilgi
-
Modemim arızalandığından dolayı bu modemi almakta karar kıldım ve sipariş verdim. Kullanan arkadaşlar varsa ürün hakkında yorum yaparlarsa sevinirim :)
TP-LINK TD-W8901G Adsl2 4 Port Wi-Fi 54Mpb Modem'
http://www.exa.com.tr/tplink/adsl_modemler/tplink_tdw8901g-358-6999.html
-
Aynı modeli 2 farklı şekildemi üretmişler ya :S
Bende bu var. Sorucak olursan memnunum 1 yıldır herhangi en ufak bi problemi yok, güzel ürün..

-
hocam firmware olayı nası , + performans olarak falan bide ısınma durumu varmı ? bazı modemler aşırı ısınma yapıyor ki buda etkiliyor stabil çalışmasını ilk defa tplink kullanacağım onun için iyice incelemek istiyorum zor zamanımda alıyorum çünkü :|
-
Hocam wireless + ethernetle 4 koldan abanıyoruz bisürü pc, ps3 ve wifili telefonla falan :| 1 yıldır hiç kapamadım, ısındığınıda, koptuğunuda görmedim.
-
bende mevcut bu modem.belli bir süre sonra kulakları tırmalayan lanet bir cızırtı sesi çıkarıyor.çok kasınca res atıyor kendi kafasına göre aq.benden habersiz almış bizimkiler yapacak bişey yok.zoom rules...
-
aaa benim modem :) yazdan beri kullaniyorum daha bi sorun ciktigini gormedim modem diger odada oldugu icin isindigini falan bilmiyorum hicde merak etmedim kapanma reset gibi durumlar yasanmadi.
-
komşumun modemi :D 1 hafta gittiler modemi kapattılar geldiler modem küsmüş :D kndini resetlemiş :D 6 yeri aradıktan sonra anca düzelttirdik :D
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
bende mevcut bu modem.belli bir süre sonra kulakları tırmalayan lanet bir cızırtı sesi çıkarıyor.çok kasınca res atıyor kendi kafasına göre aq.benden habersiz almış bizimkiler yapacak bişey yok.zoom rules...
-----------------------------hocam cızırtı gibi derken ? ne gibi birşey bu :D kondansitör arızası olmaz bi kere yapar oda ortalığı ayağa kaldırır .. :|
sorunlu modem miş gibi duruyor caydım cayıcam şimdi :|
-
Amd-x bunu yazdı:
obie bunu yazdı:
-----------------------------hocam cızırtı gibi derken ? ne gibi birşey bu :D kondansitör arızası olmaz bi kere yapar oda ortalığı ayağa kaldırır .. :|
sorunlu modem miş gibi duruyor caydım cayıcam şimdi :|
-----------------------------kulağım çınladı tabiri var ya.ona benzer bi ses çıkarıyor.aldıkları yere götürmüş birader.hallettik dedimişler.bir hafta sonra yine aynı sorun.
ayrıca aynı hatta bi bu modemi taktım.bir de eski bi zoom vardı 2004 model.hissedilir derecede fark var.
zaten res atınca deliyor insan.bazen bunu seriye bağlıyor saatlerce bağlanamıyorum.
aga zoom ezdi geçti resmen.zoom rules...
-
Reis Bende Aynı Modemden Kullanıyorum Dedikleri Gibi Isınıyor Ama . Hiç Bİ sıkıntı yok kopma Çart Curt hiç Bir Problem le karşılasmadım Alıcaksan Simdiden Güle GÜle Kullan
-
aynı modemden kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim.. bir kere kendi hayvanlığımdan wifi antenini kırdım :) ondan servise gitti yenisini yolladılar.. canavar gibi maşallah :) ben aldığımda yanında trend micro antivirüs ve bi tane wireless dongle hediyesi vardı.. modemimi hiç kapatmam ve bi sürü makina bağlı hiç bi sıkıntı yok