folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tp-Link TD-W8961ND Ayarlarını Bilen Veya Wifi Yapılandırması İle İlgili Bilgi Sahibi Olan Müridler

Tp-Link TD-W8961ND Ayarlarını Bilen Veya Wifi Yapılandırması İle İlgili Bilgi Sahibi Olan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hayırlı PAzarlar Arkadaşlar bitane tp-link td-w8961nd modem aldık ...

Şimdi performans açısından modemlerın ıllakı ayarları vardır , ağ işlerınden anlayana arkadaslar varsa bu modemde yada bir modemde yapılması gereken standart ayarları dısında ayarlar bilgi verırse sevınırım...
    Kurulumu vss sorunsuz yaptık ama malum çok bilgi sahıbı olmadıgımız ıcın Arayüz e girince konuya ingiliz kalıyoruz :D

Bir de modem wiriless özellıgınde 2 adet te cep telefonu bağlanıyor...

Ama kendı kendıne ağdan (Wifi) çıkıyor telefonun bırısı artı bir de wifi için en hızlı ve stabıl modemın ayarını duzeltecegım ayar hangısı olur?
    Bu kablosuz modlardan hangısı seçilir?

Mesela iki telefonda 802.11b+g+n destegınde ama sagdan soldan okudugum bazı konularda 802.11n 'nin daha hızlı oldugu yazıyor yada ben yanlıs anladım bilenler yardımcı olursa sevınırım ...

802.11b+g+n
    802.11g+n
    802.11n
    802.11b+g
    802.11b
    802.11g

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kanal numaralarını değiştirerek sorunu çözebilrsin. 1-2-3-...13

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

http://www.moonblink.com/store/2point4freq.cfm

diyorki;

1-6-11 numaralı kanallar çakışmamaya en uygun kanallardır. yani 1-6-11 bu üçünden birine çek otomatiktedir o modem. bi kontrol et bakalım. çözüm olacaktır.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Burada da senin sorunun yanıtları var.

http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-basics/30664-5-ways-to-fix-slow-80211n-speed

bu linkte 11.n MIMO ile performans alınabileceği yazıyor 

MIMO nedir

http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple-input_multiple-output

802.11 n için kanal numarası 3 uygunlugundan bahsediyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels

son olarak şunları yapmanı önerrim

802.11g/b kanal numarası : 1-6-11 bu içini, dene

daha sonra 

802.11 n kanal numarası: 3

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sadece ingiliz fransiz mi :D
    arap cinli amerikali nippon mogol silili paraguayli vs kaldigim oluyor. ;)
    bereli siyah ;)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Kanal numaralarını değiştirerek sorunu çözebilrsin. 1-2-3-...13

Eywallah dostum :)

Dedıklerını bı deyeyeyım bakayım :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

n bandı en hızlı banttır hocam , modem ayarlarında aynı anda kaç cihazın bağlanabiliceği ile ilgili bi ayar bölümü var oradan o özelliğini deaktif et.

Kanal numarasını da değiştirirsen daha iyi performans alırsın mesela 7-8 yap kanal numarasını 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

n bandı en hızlı banttır hocam , modem ayarlarında aynı anda kaç cihazın bağlanabiliceği ile ilgili bi ayar bölümü var oradan o özelliğini deaktif et.

Kanal numarasını da değiştirirsen daha iyi performans alırsın mesela 7-8 yap kanal numarasını 

Hocam şöyle bi ayar çektım ama işe yarar mı bilmem :)

Şu kaç cıhaz olayını bulamadım ama modem zaten şifreli ve şifre de zor bişey + kac cıhazın anlık baglı oldugu yazıyor ve 2 tane ...

Bir de şu deaktıf et dediğin özellıgı bulamadım :S

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 8