Tpm 2.0 Açma
-
PanxeR bunu yazdı
bence donanımı eski olan bir cihaza W11 zorla yüklemeye gerek yok mevcutta W10 ile sorunsuz çalışıyor ise bırak öyle kalsın.
Sıkıntıları çözüp kurulum yaptıktan sonra cihaz güncel değil ise driver veya başka bir yazılımsal sıkıntı da çekebilirsiniz.
benim de desteklemiyor fakat ilk çıktığı günlerden bu zamana kullanıyorum herhangi bir sorun yok. tabi farklı sistemlerde aksi bir durum olabilir.
Gigabyte B450 Tomahawk Max, Ryzen 3600 kullanıyorum.
-
ayd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bence donanımı eski olan bir cihaza W11 zorla yüklemeye gerek yok mevcutta W10 ile sorunsuz çalışıyor ise bırak öyle kalsın.
Sıkıntıları çözüp kurulum yaptıktan sonra cihaz güncel değil ise driver veya başka bir yazılımsal sıkıntı da çekebilirsiniz.
benim de desteklemiyor fakat ilk çıktığı günlerden bu zamana kullanıyorum herhangi bir sorun yok. tabi farklı sistemlerde aksi bir durum olabilir.
Gigabyte B450 Tomahawk Max, Ryzen 3600 kullanıyorum.
Bende kurdum sonunda
Win10'da aldığım perfomanstan daha iyi gibi hissettirdi desem yalan olmaz sanırım ve taşlanmam umarım.
Ama bir sorunum var bunun win11' ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Chrome'den foto kaydedince masa üstüne sayısal değer yazıp kaydediyorum rastgele 135568 gibi.
Kaydettiğim foto ilk boş masaüstü simgesinin altına kaydolması gerekirken, sok üstte duran bilgisayarım ile belgelerim dosyası arası giriyor.
Kafayı yicem