.Tr Alan Adları Açıldı Mı?
-
tsk nın sitesine girecektim ne göreyim
http://www.tsk.tr/
com.tr hele şükür bitti mi nedir bu olay ? Bilgisi olan varmı ?
-
tsk nın sitesi hiç com.tr olmadıki
tsk.mil.tr idi değişti direkt tsk.tr olmuş
-
yaw işte öyle bir çalışma falan mı var ? Yani .tr diye açacaklar mı onu merak ettim.
alıcam 2-3 alan adı da yine noterlik falan oalcak galba.
-
böyle kalacak hocam.
-
pek zannetmiyorum. Bi kaç kurum alır belki.
Belki bi 3-5 sene sonra olursa yine com.tr gibi belgelerle falan uğraşırız. Şöyle direkt com gibi olsa paraya kıymadan 20-30 jenerik domain alırım :F
-
ne heveslenmiştim ya.İnş .tr domainler çıkar.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------zor :D çıkarsa ben almam :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sen zaten muhalif ol :)
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Çıksa sitede haberini bu yapar. Bide örnek olsun diye bakın hepsibeles.tr yi aldım der :S
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Çıksa sitede haberini bu yapar. Bide örnek olsun diye bakın hepsibeles.tr yi aldım der :S
-----------------------------vallaha hiçte almam gözüm .com da oda nasip olmuyo :)
.tr alıp uğşamam lamerlerle
-
GENELKURMAY, TSK.TR OLDU

İşte G.Kurmay'ın sitesinin yeni adı
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un talimatı ile, Silahlı Kuvvetler'e ait “mil” uzantılı adresler tarihe karışıyor. Yeni uzantı ise çok anlamlı: “tsk”
Türkiye’nin savunmada yerli üretim ve kaynağa dönüşü bambaşka bir yerde daha kendini gösterdi. İnternet siteleri yayına girdiğinden bu yana, “mil.tr” uzantısın kullanan Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıkları bu adresi terk ederek, “tsk” uzantısına geçti. Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un bizzat verdiği emirle hızlı bir şekilde tamamlanan teknik sürecin ardından yeni siteler yayına başladı.
Yeni uzantı ile birlikte Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesi www.tsk.tr adını alırken, Kara Kuvvetleri’nin www.kkk.tsk.tr, Hava Kuvvetleri’nin adresi www.hvkk.tsk.tr, Deniz Kuvvetleri’nin adresi www.dzkk.tsk.tr, Jandarma Genel Komutanlığı’nın http://www.jandarma.tsk.tr ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ise www.sgk.tsk.tr olarak değiştirildi. Bu sitelere eski adreslerden girişlere de bir süre izin verileceği, ardından sadece, “tsk” uzantılı adreslerden ziyaretçi kabul edileceği ifade edildİ.