TR Lokasyon Reseller Ve Hosting Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

ReDsEa bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Hocam valla özür dileyerek söylüyorum, böyle kıyaslamalar ne kadar doğru bilmiyorum ama cankırca 5 GB alan ve 50 GB Trafik yıllık 25 Lira diyor sen 5 GB alan ve 25 GB trafik yıllık 35 lira diyorsun? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Bi fark var mı ki aranızda?

biri host biri reseller kanka :)

PAKET           :5 GB
    Web alanı     :5120 MB
    Aylık trafik  :25600 MB
    Sınırsız alt Özellikler
    35 TL / YIL

Bu host paketi değil mi ortağım?

host paketi hocam cankirca daha ucuza veriyor olabilir dediğim ben bu işin ticaret kısmında değilim sunucumda 40 civarında site var şuan

herhangi adult warez cpu yiyen site yok sunucu hızım bu yüzden dolayi gayet iyidir gerektiği yerlerde misal bw limiti kullanımda esnemeler yaparım herzaman mesala en basitinden birisi 10 gunde doldurmuştu seo kasarken durumu bildirdi ay diğer 5 kati bw verdim o aylık ben firma ilişkisi içerinde daha çok arkadaş ilişkisi içinde bu işi yapıyorum

burda sana cankirca'yi kötüleyemem 1.bana göre değil 2.aksine işin gerçek anlamda düzgün yapan nadir insanlardandır

cankirca'da tabiki gerektiği yerde oda yardımcı oluyordur

fakat dediğim gibi ben sitelerde artık çok seciciyim sadece kişisel siteler ve firma siteleri alıyorum aksi durumlarda fazla cpu yemeyeceğine saldırı almayacağına inandiğim sitelerede host verebiliyorum bu yüzden forumda artık bu konunun üstüne pek fazla düşmüyorum

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Hocam valla özür dileyerek söylüyorum, böyle kıyaslamalar ne kadar doğru bilmiyorum ama cankırca 5 GB alan ve 50 GB Trafik yıllık 25 Lira diyor sen 5 GB alan ve 25 GB trafik yıllık 35 lira diyorsun? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Bi fark var mı ki aranızda?

Hocam serbest piyasa :) Herkes istediği fiyattan satar..

BlueHost'ta sınırsız alan sınırsız bw için 90 dolar istiyo senelik :)

Yok hocam estağfirullah arkadaştan da özür diliyorum kıyaslamak yakışmaz bize zaten fiyatlar cüzi, öyle pahalı değil sadece merak ettim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

biri host biri reseller kanka :)

PAKET           :5 GB
    Web alanı     :5120 MB
    Aylık trafik  :25600 MB
    Sınırsız alt Özellikler
    35 TL / YIL

Bu host paketi değil mi ortağım?

pardon yanlıs bakmısım olabilir bence fiyat kıyaslaması yapmak doğru olmaz. bu arkadasa söylesen gereken kolaylığı yapar. her firma aynı fiyat olacak diye bi kural yok kanka :)

Nerde ucuzunu buldun yumul oraya :)

zaten ben forumda 2'liraya host dağıtmıştım bi ara :) hatta kim ödedi kim ödemedi fikrim yok 2'lira sadece ticatin adı olsun diye koyulmuş bi rakamdı :)

edit:Tekrar kırmızı ile belirtmek istedim

Cankırca gerçekten işini çok iyi yapan nadir insanlardır ve forumda bunun kanıtları mevcuttur herkez hizmetinden memnundur tabiki seçim tamamen senin şahsen sunucumu kapatmayi düşünsem (ki yapmam) kendi sitelerim dahil müşterilerimin siteleri ile beraber gözüm kapalı cankırca'ya taşırırm

şunuda belirtmek isterim cankırca ile kendimi sunucumu karşılaştırmadım ama tamamen kendi fikirlerime dayanarak söylüyorum cankırca bu işi firma prensibi ile yaptığı için sunucularında barındırdığı site sayılarının fazla olmasından dolayi performans olarak (kötü demiyorum) benim sunucuma oranla daha düşük olacağını düşünüyorum. (dediğim gibi tamamen kişisel fikrimdir herhangi bir karşılaştırma yapmadım) ve kesinle artniyet karalama vs içermeden bu cümleyi kuruyorum.

edit:@Paragrafi

özür dilencek bir durum yok hocam tabiki fiyatları kiyaslayabilirsin sebebini merak edebilirsin Sonuçta 1 yıllık bi hizmet satın alıcaksın sorup araştırmak en doğal hakkın.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 2740 Toplam Mesaj: 14