Tr Lokasyonlu En Adan Gibi Host Frması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

slmlar arkadaşlar godaddyden aldıgım hostu kullanıyorudm ama artık çok yavaş gelmeye başladı şöyle diyeyim benim site açılasıya kadar tbtyi 5 defa açıyorum .bunun sebebinin benim joomla kullanmam daha onemli sebebinin ise serverın yurtdışı lokasyonlu olması oldugunu anladım.

kısaca web sitemi tr lokasyonlu bi servera taşıyoacağım biraz araştırma yaptım hostbul.net falan sadece hosting kebir host natro falan gibi şirketleri buldum aslında natro hoşuma gitmişti ama serverları windosw tabanlı oldugu için tercih etmiyrum.ç

trdeki linux destekli en adam gibi firmalar neresidir para soron değil zate n  godaddye 100 dolara yakın bi fiyat ödemiştim buradada en fazla bu kadar olur heralde.

neyse ne önerirsiniz?

doruk natro kebirhost vsvsvs yada sizin bildikleriniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

türk ticaret net, ihs önerirdim ancak sen iyisi mi yabancı lokasyonda çalışmaya devam et. yurtiçi piyasası hem pahalı hem de hizmet anlayışı biraz "kıt". Neyse alper falan görürse o sana yardımcı olur bu konuda.

Naber lan filozoflar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

yok gına geldi artık her 3 yenilemeden birisinde uzun bi süre beklemeden sonra internal server error hatası alıyorum.kişilerden deil firmalardan hosting almayı tercih ediyorum

not: tbtde şöyle favorilerimö beğendiklerim takip ettiklerim gibi falan bi sistem olsa çokhoş olucak birde özel mesaj geldiğinde mail gelse özl mesaj geldi size diye tadınmdan yinmeyecek gören admin olur belki diye yazdım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

win hostinginden memnunum.. destek konusunda falan iyiler. linux ı da iyidir muhtemelen bi kurcala.

http://www.turhost.com - canlı destekleride açık suan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

smyrna

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Normal şartlarda host işi  büyük datacenter olmadığı sürece bu işi yapanların %80 i sahtekardır ve bu olay türkiyeden alınmaz.

Ama Türkiye olsun diyorsan,

1- Doruk Net

2- Natro

Neredeyse yok denecek kadar az sorun yaşarsın.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

turkhost hoşuma gitti fiyatları uygun ama kalitesi nasıl acaba

smynra hakkında hiç olumsuz yorum yok en alınası o gibi duruyo şimdilik

8mm yüzde sekseni sahtekar derken kişilerden almıyorum zaten firmalardan alıyorum vergi levhası vartı curtu var adamların .duruk net hakkında çok olumsuz yorum var tamam büyük bi şirket ama kalitesiz hizmet veriyolar gibi geldi bana , natroyuda soylemiştim windows tabanlı oldugu için almak istemiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Vergi levhası olan şirketlerden yok mu sahtekar?

Türkticaret i anlatsam burda kitap basarız hosting işindeki sahtekarlıklarda ilk 10 diye..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

haklısın türkticaret hakkında bende duydum bir sürü şey en komiğide adamların sayfalarına banner koymaları:d

neyse bi çözüm bulucaz artık ama smynra yı ciddi ciddi düşünmeye başladım birde doruk.net var ama emin değilim ondan çok kalitesiz yavaş kesintili vs.ymiş serverları tşkler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

natro tek geçerim ;)

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

alastyr yani smyrna.com.tr dene pişman kalmazsın 30 < ping değeri

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎