Tr Webmaster Siteleri Ve En Aktif Forumlar
-
by_Tet bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
iyinet, oxxi, r10, webmastersitesi, ceviz, wmaraci
Neye dayanarak oxxi dedin merak ettim
geçen sene r10'dan ayrılan bir kaç kişi tarafından kurulmuştu, açıldığında baya hızlı büyümüştü.
Mesajı yazdığımda mobildim, siteyi takip etmiyordum, şuan aktif değilmiş, tutmamış demekki.
oxxi'yi listeden çıkardım.
-
r10aldinho bunu yazdıby_Tet bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
geçen sene r10'dan ayrılan bir kaç kişi tarafından kurulmuştu, açıldığında baya hızlı büyümüştü.
Mesajı yazdığımda mobildim, siteyi takip etmiyordum, şuan aktif değilmiş, tutmamış demekki.
Olaylar olaylar oldu tutmadı tekrar yenileşme felan diyolar oxxi işe yaramaz kısaca :)
R10 kadar da aktif biyer yok bu da türkiyenin webmaster alanının yetersizliğini gösteriyor. Bunu makale satış kategorisinde bile anlıyorsunuz (aktiflik olarak en aktif r10 o da pek değil bence yetersiz)
Bundan 6-7 sene önce çok daha etkindi webmaster kavramı ki bu da bana göre.
-
by_Tet bunu yazdır10aldinho bunu yazdıby_Tet bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
Olaylar olaylar oldu tutmadı tekrar yenileşme felan diyolar oxxi işe yaramaz kısaca :)
R10 kadar da aktif biyer yok bu da türkiyenin webmaster alanının yetersizliğini gösteriyor. Bunu makale satış kategorisinde bile anlıyorsunuz (aktiflik olarak en aktif r10 o da pek değil bence yetersiz)
Bundan 6-7 sene önce çok daha etkindi webmaster kavramı ki bu da bana göre.
çünkü o zaman facebook yoktu, forum sitesi sahipleri çok iyi kazanıyordu, belli başlı siteler yeni yeni otorite sahibi oluyordu.Google daha salaktı.100 edu backlink ile pr4-5 olabiliyordun.
-
Mesajım bulunsun... Şuana kadar çıkan başlıklar şaşırtmadı, farklı bişey yok demekki :)
-
guncelledım lısteyı r10 da cop acıkcası