folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tr Webmaster Siteleri Ve En Aktif Forumlar

Tr Webmaster Siteleri Ve En Aktif Forumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

iyinet, oxxi, r10, webmastersitesi, ceviz, wmaraci

Neye dayanarak oxxi dedin merak ettim

geçen sene r10'dan ayrılan bir kaç kişi tarafından kurulmuştu, açıldığında baya hızlı büyümüştü.

Mesajı yazdığımda mobildim, siteyi takip etmiyordum, şuan aktif değilmiş, tutmamış demekki.

oxxi'yi listeden çıkardım.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

geçen sene r10'dan ayrılan bir kaç kişi tarafından kurulmuştu, açıldığında baya hızlı büyümüştü.

Mesajı yazdığımda mobildim, siteyi takip etmiyordum, şuan aktif değilmiş, tutmamış demekki.

Olaylar olaylar oldu tutmadı tekrar yenileşme felan diyolar oxxi işe yaramaz kısaca :)

R10 kadar da aktif biyer yok bu da türkiyenin webmaster alanının yetersizliğini gösteriyor. Bunu makale satış kategorisinde bile anlıyorsunuz (aktiflik olarak en aktif r10 o da pek değil bence yetersiz)

Bundan 6-7 sene önce çok daha etkindi webmaster kavramı ki bu da bana göre.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

Olaylar olaylar oldu tutmadı tekrar yenileşme felan diyolar oxxi işe yaramaz kısaca :)

R10 kadar da aktif biyer yok bu da türkiyenin webmaster alanının yetersizliğini gösteriyor. Bunu makale satış kategorisinde bile anlıyorsunuz (aktiflik olarak en aktif r10 o da pek değil bence yetersiz)

Bundan 6-7 sene önce çok daha etkindi webmaster kavramı ki bu da bana göre.

çünkü o zaman facebook yoktu, forum sitesi sahipleri çok iyi kazanıyordu, belli başlı siteler yeni yeni otorite sahibi oluyordu.Google daha salaktı.100 edu backlink ile pr4-5 olabiliyordun. 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Mesajım bulunsun... Şuana kadar çıkan başlıklar şaşırtmadı, farklı bişey yok demekki :)

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

guncelledım lısteyı r10 da cop acıkcası 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1988 Toplam Mesaj: 16