Trabzon Farabi Hastanesi Sevk ?
-
trabzon farabı üniversite hastanesi lens almak istiyorum astigmat oldugu için uğrastırıyo suan giresun tireboludayım acaba bu üniversite hastanesinde bakılmak için sevk gerekirmi ?
-
edit: burda yazıyo ama 2007 ait http://farabi.ktu.edu.tr/?farabi=4
-
sevkler kalktı. sadece yeşilkartlı hastalar için sevk isteniyor. direk gidebilirsin hastaneye. en azından ben öyle biliyorum
-
benım babam memur ben ondan yaralanıyorum
yas 19
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
sevkler kalktı. sadece yeşilkartlı hastalar için sevk isteniyor. direk gidebilirsin hastaneye. en azından ben öyle biliyorum
-----------------------------ama bu üniversite hastanesi bundan dolayı bi sorun olmasa git gel fln para yetmiyo
-
bilen biri yazın cok önemli gitmek var dönmek olmayabilir
-
Arkadaşım sevk falan gerekmiyo direk gidip muayene oluyosun.Ben göze gitmedim ama ordada aynıdır sanırım.Ancak sabah 6,30 gibi orda olmanı tavsiye ederim.Sıra almak için makinalar var.Makinalar 7 de açılıyor ama sıra hemen biter 5 dakikada falan..
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım sevk falan gerekmiyo direk gidip muayene oluyosun.Ben göze gitmedim ama ordada aynıdır sanırım.Ancak sabah 6,30 gibi orda olmanı tavsiye ederim.Sıra almak için makinalar var.Makinalar 7 de açılıyor ama sıra hemen biter 5 dakikada falan..
-----------------------------gercekten bitiyomu yaw bizim orda olmamız için 5 de otostop çekmemiz lazım gecelin : )
-
edit : 137
-
Sevk ilede gelirsen fark etmiyor ktü de kardeşim sıra alman lazım çok erkenden günlük 15 kişi trbz içinden 5 kişi il dışından alıyorlar. ama ben gibi 11:30 gidip olmaya çalışırsan bayılırsın 150tl olursun prof. özelinde hizmet görürsün ama care hayır:))
-
git tirebolu devlet hastahanesine lens için göz dereceme baktırcam de