Trabzon Yapimi Turkiye"Nin En İyi Tabancasi (Zigana)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
kaç yıllık olay yenimi haberinizoldu :D
Daha önce duymuştum bunu, Trabzonda uzi yapmışlar devlet hemen el koymuş diye. Neden bu insanlara fırsat verilmiyor hiç anlamıyorum, illa silahı abdden mi almamız lazım? Sen laza ver imkanı alasını yaparlar vallahi :D. -
aboow :| feci bişeymiş bu ya..
-
Tnrsk bunu yazdı:
bide ref yasak diyosunuz ref in kralını vermiş adam :D helal ossun
-----------------------------hoca orda ref yok dikkali bak bilmiyosan bu boku git mektebinde oku
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hoca orda ref yok dikkali bak bilmiyosan bu boku git mektebinde oku
-----------------------------orda ref yokmu ? kafayimi yedin paylasilan herşey sen dağıttın için senin referansındır tahribatta o referanstan kâr sağlamak yasaktır
ama facebook reklam gelirleri bize gelmedi için sorn yok + link de bile ref oldu beli.. . .
-
Bise sorcam Ref ne :)
-
Taramalı tüfek mubarek :)
-
Claros bunu yazdı:
sen o adamın verdiği linkten giriş yaparsan ona çok azda olsa fayda sağlamış oluyosun misal bedava sms sitelerinde her ref için belli bi msj hakkı kazanıyosun rapidde puan kazanıyodun açılımı referans sanırım
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------orda ref yokmu ? kafayimi yedin paylasilan herşey sen dağıttın için senin referansındır tahribatta o referanstan kâr sağlamak yasaktır
ama facebook reklam gelirleri bize gelmedi için sorn yok + link de bile ref oldu beli.. . .
-----------------------------her sakallıyı deden sanma hoca ref=nf facebook paylaşım videolarında hepsinde var ha şu olsaysı
ref=DJ_Alper vea ref=1225 gibi tamam derdim eleman fayda sağlıyo facebooka hiç girmedim ama bunu anlamak için girmeye gerek yok :)=
-
iyiki bişey dedik vuran vurana ne güzel :D
-
MaTRiXe bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
sen o adamın verdiği linkten giriş yaparsan ona çok azda olsa fayda sağlamış oluyosun misal bedava sms sitelerinde her ref için belli bi msj hakkı kazanıyosun rapidde puan kazanıyodun açılımı referans sanırım
-----------------------------evet referans ama şöyle bir olay var örnek sms siteleri yada upload sitelerine verdiğin referanslar hem üye olana hem üye yapana iyi fayda sağlar
ama buxtu vs vs para kazanma siteleri sadece para için referanslıktır adamı kullanırsın heralde kuralları koyarken bunu düşündüler ama faydayıda öldürdüler
ben gelip şimdi free sms sitesini boşu boşuna niye paylasayim? refli koysam sende bende kredi kazanıyoruz....