Trabzondan Bartına Bilet Bulamıyorum
-
sa müridler , 12.11.2010 cuma günü trabzondan bartına gitmem gerekiyor..
online olarak bütün firmaların sitelerine baktım o gün için boş yer bulamıyorum..
baska firma gelmiyor aklıma trabzonlu olan arkadaslar varmı bi yardımcı olun lütfen.. ben suan erzincandayım..
ayın 12 sinde mutlaka gitmem lazım..
ne yapacagımı şaşırdım yaa. -
Ankara veya istanbul aktarmalı olarak gitmeyi dene.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara veya istanbul aktarmalı olarak gitmeyi dene.
-----------------------------aktarma derken hacı .. önce ankaraya ordan istanbul otobüsü ile bartına mı diyosun :) anlayamadım vala gece gece kusura bakma..
-
İstersen trabzondan ankaraya git oradan bartına geçersin yada trabzondan istanbula geç oradan bartına geçersin diyor. Bu şekilde yaparsan aktarma yapmış olursun.
-
the_behulder bunu yazdı:
İstersen trabzondan ankaraya git oradan bartına geçersin yada trabzondan istanbula geç oradan bartına geçersin diyor. Bu şekilde yaparsan aktarma yapmış olursun.
-----------------------------çok uzun olmadımı hocam ya.. zaten zamanım dar .. pazar oglende de bartından ordu ya dönecegim.. bartın ordu arası biletim hazır ...
-
Benimde ayın 12.sinde Erzurumdan Rizeye gitmem gerekiyor ama şimdiden bilet yok . Hacı aktarmadan başka çaren yok sanırsam ..
-
tosun bunu yazdı:
Benimde ayın 12.sinde Erzurumdan Rizeye gitmem gerekiyor ama şimdiden bilet yok . Hacı aktarmadan başka çaren yok sanırsam ..
-----------------------------aga harbi ne halt edecem ben yaa. yandık yaa.
-
ayın onuna var boş yer.. hay ben böyle şansa :)
-
Hocam sana yararı olurmu bilmem ama Trabzonda evi olan sağlam arkadaslarım var .
-
tosun bunu yazdı:
Hocam sana yararı olurmu bilmem ama Trabzonda evi olan sağlam arkadaslarım var .
-----------------------------trabzon istanbul arası calısan firmalar dan ogrenebilirlerse ayın 12 si için bartına bir yolcu yerleri varmı diye cok makbule geçer yani..
-
Pm attım . Bak bakalm