Trabzonlu Ve Trabzonda Yaşan Müridler/Mürideler Bakabilirmisiniz
-
DaveReed bunu yazdı
dedeman var 5 yıldızlı karadeniz sahil yolunda denize 0 güzel değil ama sizi idare eder
hacı kusura bakmada trabzonun neresini seviyorsunuz amk bak bak yeşil bak bak hacı hoca her cins var neresi güzel la...Yeşil oldugu icin doğal olduğu için seviyoruz zaten hocam :))
Çok sağolun arkadaşlar Trabzon uzungöl bungalow da karar kıldım, tam istediğim gibi aradığım gibi bir yer.
-
CellyM bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
dedeman var 5 yıldızlı karadeniz sahil yolunda denize 0 güzel değil ama sizi idare eder
hacı kusura bakmada trabzonun neresini seviyorsunuz amk bak bak yeşil bak bak hacı hoca her cins var neresi güzel la...Yeşil oldugu icin doğal olduğu için seviyoruz zaten hocam :))
Çok sağolun arkadaşlar Trabzon uzungöl bungalow da karar kıldım, tam istediğim gibi aradığım gibi bir yer.
uzungöl güzeldir ama fotoğraflarda gördüğün gibi biyer bekleme ekrafına beton dökülmüş bir göl düşün. ayrıca aralık ocak gibi geliceksen zigana kayak merkezinide düşün ordanda limni gölüne geçersin
-
naparsan yap sümelaya gitme
-
SilenC3 bunu yazdı
naparsan yap sümelaya gitme
yok artık :)
-
CellyM bunu yazdı
uzungöl bana da mantikli geldi, cok guzel bi yermis, tam istedigim, hayal ettigim gibi. yakinlarinda eglence yerlerimi mevcutmudur acaba? yani akskamlari cikip gezebilecegimiz, zaman gecirebilecegimiz ya da oturup biseyler yiyip icebilecegimiz ailevi yerler.? gercektende cok guzel bi yer, rezervasyon falan gerekiyomudur? böyle detaylari nerden ögrenebilirim.? cok soru sordum affiniza siginarak, saygilar:))
Oradaki işletmelerin siteleri vardır. Google'dan daha fazla öğrenebilirsin ama ben bildiğim birini paylaşayım incele. Mekanlar var Kafeler filan. Bar tarzı bir yer var mı bilmiyorum en son 2 yıl önce gitmiştim. Rezervasyon yılbaşına yakın olmazsa çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama arayıp görüşürsün..