Trabzonluları Seviyorum Ya :)
-
bu tayadlı ya da pkk lı ya da diğer bölücü ibneler gelip samsunum da böle bişe düzenlemeye kalksalar ne olur tahmin bile edemiyorum herkes trabzon artvin rize vs yazmış samsunu unutmuşsunuz !
-
bunlar doğuda da böyle dışlansalar hiçbişi yapamazlar aslında,
-
yanılmıyorsam bir zamanlar bir maçta
"insan değil trabzonluyuz" pankartı açılmıştı =)
-
helal olsun be tüylerim diken diken oldu =)
aslında doğuya koyucan karadeniz insanını düzeltirler orayı :D
-
A.ına kodumin orospisi :D küfürler havada uçuşuyor valla acayip benzetmiş benim memleketlilerim :D hahahaha
-
bunları polisin dövmesiyle halkın dövmesi arasında epey bi fark var kaçsalardı bu kadar küçük düşmezlerdi (:
bi zamanlar polise vurup onlara sövenleri polislerin korumaK ZORUNDA kalıyor
insanlık ögrenin lan tayadlı cenabetler ((((:
-
Tayatın gosterısımı haa orda benda varım :D videoyu ben koyucaktım ama yetkım yokmus koymaya :) Trabz0nda Habule bişe olumii a...ogulları :) tayatlılar bı ara baskıya dırenırız dıye bagırıyolar dı :) sanırım oranın trabzon oldugunu unuttular :)
-
Ya millet benim anlamadığım bu F tipi cezaevlerini protesto edenler teröristlerin yakınları mı oluyor ?
Nedir yani çözemedim de olayı.Biri aydınlatsa ?
-
JuBa55 bunu yazdı:
-----------------------------bu tayadlı ya da pkk lı ya da diğer bölücü ibneler gelip samsunum da böle bişe düzenlemeye kalksalar ne olur tahmin bile edemiyorum herkes trabzon artvin rize vs yazmış samsunu unutmuşsunuz !
-----------------------------Olim hrant dinkinide pizden biri furdi Papazıda pizden biri vurdi Horonumuz var hoptekimiz var sizin neyiniz var uleyn :)Neyse Ne kadar kopuk varsa bızde var:) Sapına kadar milliyetciyz....Bıde trabzon sampıyon olsa tam olacakk daaaaa
-
Hoca orada bide bayrak muhabbeti geçti bayrak indirildi gibisinden.görgü tanıkları bayrak fln inmedi diyordu... bence orda ajanın biri halk iyice gaza getirip karıştırmak için yaptı he fena da olmadı ama bana orada bir ajan parmağı var gibi geldi.
bu arada trabzonda yaşasanız trabzonu daha çok seversiniz .fıkrada yaşıyo gibi. hergün ayrı bi komedi...