Trabzonluları Seviyorum Ya :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuBa55
    JuBa55's avatar
    Erkek

bu tayadlı ya da pkk lı ya da diğer bölücü ibneler gelip samsunum da böle bişe düzenlemeye kalksalar ne olur tahmin bile edemiyorum herkes trabzon artvin rize vs yazmış samsunu unutmuşsunuz !

defolu caddelerde ihraç fazlası kızlarsa payına düşen, senden önce öpülmüş dudaklarda sana ait cümleler aramayacaksın..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bunlar doğuda da böyle dışlansalar hiçbişi yapamazlar aslında,

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

yanılmıyorsam bir zamanlar bir maçta

"insan değil trabzonluyuz" pankartı açılmıştı =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

helal olsun be tüylerim diken diken oldu =)

aslında doğuya koyucan karadeniz insanını düzeltirler orayı :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    A.ına kodumin orospisi :D küfürler havada uçuşuyor valla acayip benzetmiş benim memleketlilerim :D hahahaha
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

bunları polisin dövmesiyle halkın dövmesi arasında epey bi fark var kaçsalardı bu kadar küçük düşmezlerdi (:

bi zamanlar polise vurup onlara sövenleri polislerin korumaK ZORUNDA kalıyor

insanlık ögrenin lan tayadlı cenabetler   ((((:

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tayatın gosterısımı haa orda benda varım :D videoyu ben koyucaktım ama yetkım yokmus koymaya :) Trabz0nda Habule bişe olumii a...ogulları :) tayatlılar bı ara baskıya dırenırız dıye bagırıyolar dı :) sanırım oranın trabzon oldugunu unuttular :) 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ya millet benim anlamadığım bu F tipi cezaevlerini protesto edenler teröristlerin yakınları mı oluyor ?

Nedir yani çözemedim de olayı.Biri aydınlatsa ?

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

JuBa55 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu tayadlı ya da pkk lı ya da diğer bölücü ibneler gelip samsunum da böle bişe düzenlemeye kalksalar ne olur tahmin bile edemiyorum herkes trabzon artvin rize vs yazmış samsunu unutmuşsunuz !

-----------------------------

Olim hrant dinkinide pizden biri furdi Papazıda pizden biri vurdi Horonumuz var hoptekimiz var sizin neyiniz var uleyn :)Neyse  Ne kadar kopuk varsa bızde var:) Sapına kadar milliyetciyz....Bıde trabzon sampıyon olsa tam olacakk daaaaa

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Hoca orada bide bayrak muhabbeti geçti bayrak indirildi gibisinden.görgü tanıkları bayrak fln inmedi diyordu... bence orda ajanın biri halk iyice gaza getirip karıştırmak için yaptı he fena da olmadı ama bana orada bir ajan parmağı var gibi geldi.

bu arada trabzonda yaşasanız trabzonu  daha çok seversiniz .fıkrada yaşıyo gibi. hergün ayrı bi komedi...

Toplam Hit: 7124 Toplam Mesaj: 48