folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trafik Çilesine Son Getirtecek Proje

Trafik Çilesine Son Getirtecek Proje

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

Turkiyede boyle bisi olmasi ancak hayal cunku boyle biseyde turk soforu zaten kesin kaza yapar 

Adam daha dogru duzgun yolda gidemyr bide boyle biseyn altndan gecicek hemi :) 

Bide adam ustune icmis felan olcak alsana curcuna 

Boyle bisy yapilmasi proble degil illaki yapilir yeterli yatirimla fakat is sadece yapmakla bitmiyorki 

Dedgm gibi ilk once iyi sofor olcan trafik kurallarin uyacan  inip binerekn ahlak kurallarina uyacan falan 

Daha bi suru yol alman  gerekir insanlari egiticen vs de ondan cook sonra buna sira gelcek .

Buna sira gelene kadar daha cok yapilmasi  gereken sey var 

Yada beynimize cip falan takicanda oyle egiticen yoksa cok zor ;) 

Herşeyden Önemlisi Eğitim Tabiki Hocam :)

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

Turkiyede boyle bisi olmasi ancak hayal cunku boyle biseyde turk soforu zaten kesin kaza yapar 

Adam daha dogru duzgun yolda gidemyr bide boyle biseyn altndan gecicek hemi :) 

Bide adam ustune icmis felan olcak alsana curcuna 

Boyle bisy yapilmasi proble degil illaki yapilir yeterli yatirimla fakat is sadece yapmakla bitmiyorki 

Dedgm gibi ilk once iyi sofor olcan trafik kurallarin uyacan  inip binerekn ahlak kurallarina uyacan falan 

Daha bi suru yol alman  gerekir insanlari egiticen vs de ondan cook sonra buna sira gelcek .

Buna sira gelene kadar daha cok yapilmasi  gereken sey var 

Yada beynimize cip falan takicanda oyle egiticen yoksa cok zor ;) 

Herşeyden Önce Eğitim Tabiki Hocam :)

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu proje bir kaç yıl önce zaten yayınlanmıştı, belki daha eskidir, ben hatırladığım kadarıyla 3 yıl önce falan izlemiştim..

türkiye de daha doğrusu istanbul'daki trafik bu saatten sonra çözülmez. çünkü istanbul limit aşımına uğramış.. bazıları seçim vaadinde diyor ki insanları toplu taşımaya yönlendireceğiz, herhalde bu metrobüs ve metroların halini bilmiyorlar bi de 3-5 dk da geldiği halde nefes alacak yer kalmıyor..

istanbul daki trafiği azaltmanın yolunu eskiden raylı sistemler olarak düşünürdüm ancak şimdiki düşüncem nüfusu azaltmak. daha önce pasaport uygulaması gibi bi şey söylemişlerdi, o güzel olurdu mesela.. 

isviçre de bunun bir benzeri var. mesela sen X kantonunda yaşıyorsun, kafana göre Y kantonuna gidip yerleşemiyorsun. izin alman gerekiyor ve izin için de geçerli sebebin olması lazım. bu sebeple tüm kantonlarda dengeli bir nüfus dağılıım var. 

biz de ise herkes büyük şehir diye göç ediyor ve sonuç ortada.. konuyla çok ilgisi olmasa da söylemek istedim.

öte yandan kusura bakmasın ama bizde hala barbarlık olduğunu düşünüyorum, insanın insana saygısı yok, kendisine saygısı yok, hayvanlara şuna buna saygısı yok.. yaya geçidinde araba beni bekleyeceğine, ben arabayı bekliyorum.. emniyet kemerini polisten ceza yememek için takıyorsan zaten bir hayır gelmez bu toplumdan, ki avrupada en fazla trafik kazası türkiyede oluyor doğal olarak... 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

düşünemiyorum böyle birşeyi türkiye de doğanlar şahinler bunun altından geçecek öyle mi =) yok daha neler, tam bir facia ile sonuçlanır bizim ülkede

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bu proje bir kaç yıl önce zaten yayınlanmıştı, belki daha eskidir, ben hatırladığım kadarıyla 3 yıl önce falan izlemiştim..

türkiye de daha doğrusu istanbul'daki trafik bu saatten sonra çözülmez. çünkü istanbul limit aşımına uğramış.. bazıları seçim vaadinde diyor ki insanları toplu taşımaya yönlendireceğiz, herhalde bu metrobüs ve metroların halini bilmiyorlar bi de 3-5 dk da geldiği halde nefes alacak yer kalmıyor..

istanbul daki trafiği azaltmanın yolunu eskiden raylı sistemler olarak düşünürdüm ancak şimdiki düşüncem nüfusu azaltmak. daha önce pasaport uygulaması gibi bi şey söylemişlerdi, o güzel olurdu mesela.. 

isviçre de bunun bir benzeri var. mesela sen X kantonunda yaşıyorsun, kafana göre Y kantonuna gidip yerleşemiyorsun. izin alman gerekiyor ve izin için de geçerli sebebin olması lazım. bu sebeple tüm kantonlarda dengeli bir nüfus dağılıım var. 

biz de ise herkes büyük şehir diye göç ediyor ve sonuç ortada.. konuyla çok ilgisi olmasa da söylemek istedim.

öte yandan kusura bakmasın ama bizde hala barbarlık olduğunu düşünüyorum, insanın insana saygısı yok, kendisine saygısı yok, hayvanlara şuna buna saygısı yok.. yaya geçidinde araba beni bekleyeceğine, ben arabayı bekliyorum.. emniyet kemerini polisten ceza yememek için takıyorsan zaten bir hayır gelmez bu toplumdan, ki avrupada en fazla trafik kazası türkiyede oluyor doğal olarak... 

Hocam Sende Haklısın Fakat Benim Görüşüme Göre Bu Olayların Hepsi Eski Nesile Ait , Yani Yeni Nesil Daha Bilinçli Bir Şekilde Yetişiyor Neyin Nerede Yapılacağını İyi Biliyor, İnsanın İnsana Saygısı Var

wAreX!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=7pI7RxVilSo

Sizce Türkiye'de Olsa Nasıl Sorunlarla Karşılaşılır?

bu tur sıstemlerın turkıyede olması ıcın oncelıkle saglam altyapıların olması lazım , sence turkiyede alt yapı varmı?

dıkkat edersen altyapıları oturmus olan ulkelerın ıcatları vs..

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    ugurben bunu yazdı
    efsaneburak bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=7pI7RxVilSo

Sizce Türkiye'de Olsa Nasıl Sorunlarla Karşılaşılır?

bu tur sıstemlerın turkıyede olması ıcın oncelıkle saglam altyapıların olması lazım , sence turkiyede alt yapı varmı?

dıkkat edersen altyapıları oturmus olan ulkelerın ıcatları vs..

haklısın hocam bizde icraat yokki , siyasete pek girmek istemiyorum zaten pek alakam yoktur ama türkiyede herkes kendi çıkarları için çalışıyor.

wAreX!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdembas
    erdembas's avatar
    Erkek

Tır çarpar buna :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    erdembas bunu yazdı

Tır çarpar buna :D 

Tır mı ?

Bizim manyaklar araba ile bunun üzerine çıkar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yorumlara bakıyorum da hep saçma sapan, çocuksu şeyler yazılmış. dev gibi körüklü otobüsleri daracık, karmaşık istanbul sokaklarında süren şoförler bunu mu süremeyecek? para ve istek olduktan sonra her halükarda altından kalkılır. metro, tramway, otobüs, metrobusun altından kalkan bir ülke bunu mu yapımayacak?

Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 30