Trafik Sigortası Fiyat Düşümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Merhabalar,

hürriyette şöyle bir habere denk geldim

http://www.hurriyet.com.tr/yuksek-fiyatli-trafik-sigortalarina-yenileme-firsati-geldi-40231586

şimdi ben yazın şirket araçlarımıza kasko ve sigortalarını yenilemiştim. sigortacımı aradım bu fiyat düşüşü çok hasarlı için geçerli sizefiyat çalışması yapsak yine aynı miktarlar çıkacak dedi. Başta alper olmak üzere bu doğrumudur? yoksa ketenpere mi yapıyor nasıl öğrenebilirim durumu?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fiyat düşsede Dj_Alper' de düşmez onda hep zam olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2015 haziranda başlayan zamlanma haziran 2016 de durdu bu tarihden itibaren ufak düşmeler söz konusu  ama 2014 veya 2015 ilk çeyrek fiyatlarına düşeceğini sanmıyorum. ama düşüş eğilimde

3 büyükler inmeye başladı kademeli inişler olacağına dair mailler geliyor bu arada da biz acentelerin komisyonlarınıda düşünüyorlar

x firması trafik oranın %70 den fazla olursa komisyonunu şuna düşürürüm diyo

y firması %80 den fazla olursa şuna düşürürüm diyo

bugün mail geldi sabah trafik kesme bu ay diyolar bana :) trafik sigortasını pek siklemiyolar şirketler hiç bir grup özel indirim felan yok devlet kesme dese kesmeyecekler o derece ama kesmemenin cezası var işte

ek olarakda şunu söyleyim devlet sigorta şirketleri düşürsün diye ötüp duruyorda..

Bugün ışık sigorta, Ziraat sigorta, halk sigorta  devlet kurumlarında özel sektör şirketlere düşür diyene kadar kendileri fiyatları kırsa ya piyasaya yakın çıksa yine iyi ama yüksek fiyatı devlet diretiyor. 

DJ_Alper tarafından 26/Eyl/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

sabah bana da aynı şekilde 10 tane müşteri geldi.

şimdi şöyle bir durum var. varsayalım ki fiyat düştü bunu düzeltmek pek mümkün değil. 

çünkü alacağınız iade zaten sizi aynı rakama sürükleyecek 

basit hesap ile bakalım

demiş ki haber de 1000 tl ye yapılan sigorta 600 tl ye yapılabilecek

1000/12 =83,33

3 ay önce yaptığımızı varsayarsak 250 tl yapar.

arada süprim verecek size %15 lik civarında.

600+250 = 850 yapar. 

850x15/100 = 127 tl yapar

o da totalde 977 tl civarına tekabül eder.

yani sen gidicen sigortanı iptal edicen bi sürü tantana en aşağı yine 977 tl para ödeyeceksin...

bu haberin de daha aslı astarı yok. sadece ortalığı bulandırmak.

fiyat isteyen 

bilgi isteyen olursa alper kadar tecrübeli olmasam da yine de yardımcı olurum.

info((ett))kemal.net 

ya da 0505 612 1903 

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Freak bunu yazdı

sabah bana da aynı şekilde 10 tane müşteri geldi.

şimdi şöyle bir durum var. varsayalım ki fiyat düştü bunu düzeltmek pek mümkün değil. 

çünkü alacağınız iade zaten sizi aynı rakama sürükleyecek 

basit hesap ile bakalım

demiş ki haber de 1000 tl ye yapılan sigorta 600 tl ye yapılabilecek

1000/12 =83,33

3 ay önce yaptığımızı varsayarsak 250 tl yapar.

arada süprim verecek size %15 lik civarında.

600+250 = 850 yapar. 

850x15/100 = 127 tl yapar

o da totalde 977 tl civarına tekabül eder.

yani sen gidicen sigortanı iptal edicen bi sürü tantana en aşağı yine 977 tl para ödeyeceksin...

bu haberin de daha aslı astarı yok. sadece ortalığı bulandırmak.

fiyat isteyen 

bilgi isteyen olursa alper kadar tecrübeli olmasam da yine de yardımcı olurum.

info((ett))kemal.net 

ya da 0505 612 1903 

estağfurullah hocam 

haberi hızlı okuyum geçtim sürprim %5 yazıyordu sanki 

şimdi mükerrerden iptal süresi 30 gündü o süreyi 3 aya çekmişler gibi geldi

ama  haberlere pek güven olmuyor resmi yazı tarafımıza ulaşınca burdan paylaşırız.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Resmi gazeteye baktım yeni güncelleme göremedim. Gün aşırı tekrar bakacağım.

Ülkemizdeki Habercilik mantığı tam bir felaket. Sanırsın sigorta bedava yapılıyor üste para veriliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

%5 bile olsa yine aman aman bir iş değil 

zaten herkese 1000 tl de 600 çıkacak diye bir kural da yok. Ama bence o iş sarpa sarar birimiz cinnet geçirir :) bu arada ışık sigorta demişsin de ben güzel fiyatlar yakalıyorum ışıkta. 

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ben artık ümidi kestim bu tip haberlere "cem uzana hapis şoku" "öss kaldırılıyor" "son hali görenleri şaşırttı"  tarzı haber olarak nitelendirip hiç okumuyorum bile.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

2015 haziranda başlayan zamlanma haziran 2016 de durdu bu tarihden itibaren ufak düşmeler söz konusu  ama 2014 veya 2015 ilk çeyrek fiyatlarına düşeceğini sanmıyorum. ama düşüş eğilimde

3 büyükler inmeye başladı kademeli inişler olacağına dair mailler geliyor bu arada da biz acentelerin komisyonlarınıda düşünüyorlar

x firması trafik oranın %70 den fazla olursa komisyonunu şuna düşürürüm diyo

y firması %80 den fazla olursa şuna düşürürüm diyo

bugün mail geldi sabah trafik kesme bu ay diyolar bana :) trafik sigortasını pek siklemiyolar şirketler hiç bir grup özel indirim felan yok devlet kesme dese kesmeyecekler o derece ama kesmemenin cezası var işte

ek olarakda şunu söyleyim devlet sigorta şirketleri düşürsün diye ötüp duruyorda..

Bugün ışık sigorta, Ziraat sigorta, halk sigorta  devlet kurumlarında özel sektör şirketlere düşür diyene kadar kendileri fiyatları kırsa ya piyasaya yakın çıksa yine iyi ama yüksek fiyatı devlet diretiyor. 

her hareketleri gibi demekki bankalara sigorta şirketlerine ahkam kesmeler de hep tıraş amk . hepsi halkı kandırmak için.

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bizim devlet'ten başka, bu kadar halkını siken bir ülke daha varmı ki ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

o zaman ortalığı bulandırmıyım ya dertsiz başıma tekrardan uğraş dur 20 30 lira için 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))