Trafik Sigortasına Bir Zam Daha
-
Arabamı alana kadar hiç haberim olmayan bu konuyu aracımı aldıktan sonra çok acı bi şekilde öğrendim. Fiyatlar 2 3 kat artmış ve artmaya devam ediyor.
Buna fiyat artışına vesile olan, bunu yapan, yardım eden herkesin Allah belasını versin diyorum.
http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/trafik-sigortasina-yuzde-20-zam-geliyor-1024145/
Böyle geçirmeye devam ederlerse sonunda delik bu hale gelcek

-
siktir edin asgari ücret 1300 oldu hüloğğ
-
yav sözcünün mal mal haberleri hazirandan beri her ay zam geldi zaten
Ocak ayındada yıllık teminatlar artacağı için yine zam gelecek bunu artık herkes biliyo sözcüde iş olsun :)
ben size asıl olayı söyleyim seneye bu fiyatları bile arayabilirsiniz sigortacılar birliğinin son duyurusunda yazıyo zaten
kendi arabamın ocak 26 da bitiyor geçen sene 200 TL di bu sene 396 tl
-
Kendi aracım var bende aynı şekilde zikiliyorum ama bize hak bunlar o yüzden gülüp geçiyorum zevk almaya çalışıyorum. Ülkece bu bokun içine battık ölen ölür kalan saglar bizimdir.
-
aracım olmadığından henüz bu konuda çok muzdarip değilim, valla benim ilk dikkatimi çeken fotoğraf oldu, fotoğrafta gördüğünüz açık işletme maden ocağı rusyada bir elmas madeni. yanlış hatırlamıyosam ismi de mir ya da mirny idi.
AlbayHardal tarafından 31/Ara/15 12:00 tarihinde düzenlenmiştir -
@Djalper hocam eski araçların sigortası daha mı çok çıkıyor artık ?
-
Tayga bunu yazdı
@Djalper hocam eski araçların sigortası daha mı çok çıkıyor artık ?
hocam şirketten şirkete değişir o olay ama genelde eskiler ucuz çıkıyor
Trafik sigortalarında en büyük faktör araç sahibinin yaşı ve hasarsızlık kademesi diğerleri at sineği
Ocakta sigortası biten varsa bügün yaptırsın düşerse iptal ettirip tekrar yaptırır yükselirse kar dadır :)
DJ_Alper tarafından 31/Ara/15 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
iyide türkiye gibi kayıt dışı ekonomisi olan gelişmemiş gerileyen ülkelerde hersene herşeye fix zam olur zaten
abartmaya gerek yok ki
tayyip paraları yiyecek siz ödeyeceksiniz
bu kadar basit
hem siz sigortacılar aç kalsın mı istiyorsunuz
ne kadar ayıp
-
AlbayHardal bunu yazdı
aracım olmadığından henüz bu konuda çok muzdarip değilim, valla benim ilk dikkatimi çeken fotoğraf oldu, fotoğrafta gördüğünüz açık işletme maden ocağı afrikada bir elmas madeni. yanlış hatırlamıyosam ismi de mir ya da mirny idi.
Bu gidişle tüm araç sahiplerinin arka tarafında böyle bi maden ocağı olacak. Adınıda kendimiz buluruz artık :)
-
24 yaşımdayım gecem ay ilk arabamı aldım 1344 tl ödedim sandım ki 2 yıllık bi maaştan fazla oraya mı gömücez :/
-

burda kaskolar yok ve bedeni hasarlar yok
sadece kaza tespit tunağıyla yaptırılan hasarlar var