Trakya Üni Ve Edirne Nasıldır?
-
yaşanılası sevilesi bi yer midir?
eğitim kalitesinden ziyade canlılığı, sosyal aktivite fazlalığı, şehrin güzelliği ve büyüklüğü önemli benim için.
konu açmanın cıvkını çıkardım biliyorum. bugün tercihler bitiyor. kurtulacaksınız bu konulardan.
-
Hayatının hatasını yapmak istiyorsan takya uni yazabilirsin
-
hadi ya :-/
anlatsana az
-
Üniversite güzel ama şehir küçük. Sosyal aktivite olarak yapılacak pek birşey yok.Gezecek çok yer var ama şehir küçük olduğu için en fazla iki gününü alır tamamını gezmek.Sonra yapacak pek birşey bulamazsın =)
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatının hatasını yapmak istiyorsan takya uni yazabilirsin
-----------------------------ben yazdım bakalım :)
-
Edirneli biri olaraktan anlatılanlara inanma biri demiş 2 günde gezersin die edirneye kaç kere geldin :) ben 20 senedir edirnedeyim hala gitmedigim görmedigim yerler var :) Edirne güzeldir sessiz sakindir eylen aktivite yerleri üniversite zamanlarında bir çok yer vardır eğitim kalitesine gelince edirnede gelicegin bölüme bağlı soru falan sormak istiyosan dağa çok pm ile msn adresimi attım ekle sorularını yanıtlaya bilirim :)
-
fisek bunu yazdı:
Edirneli biri olaraktan anlatılanlara inanma biri demiş 2 günde gezersin die edirneye kaç kere geldin :) ben 20 senedir edirnedeyim hala gitmedigim görmedigim yerler var :) Edirne güzeldir sessiz sakindir eylen aktivite yerleri üniversite zamanlarında bir çok yer vardır eğitim kalitesine gelince edirnede gelicegin bölüme bağlı soru falan sormak istiyosan dağa çok pm ile msn adresimi attım ekle sorularını yanıtlaya bilirim :)
Ben Edirne'deyim hocam. Saraçları 10 dk. gezmeyi,cafede oturup tavla atmayı ve su boyunda içmeyi aktivite sayıyorsan orası ayrı =) -
HolySeclorum bunu yazdı:
fisek bunu yazdı:
Ben Edirne'deyim hocam. Saraçları 10 dk. gezmeyi,cafede oturup tavla atmayı ve su boyunda içmeyi aktivite sayıyorsan orası ayrı =)
-----------------------------:) seninle takılalım bi ara o zaman aktiviteyi gör :) çiftliğe gidek kapı kule yolunda silah atalım hafta sonları musabeyliye traplara gidelim oda olmadı dersen edirnede göletler nehirler çok altımızda araba var atlar gideriz kala bilirsen istedigin kadar kalırız eylenmeyi biliyosan sorun yok
-
ben gitmiştim edirne sessiz sakin bir yer walla
karaağacı çok sevmiştim walla bursadan daha yaşanılası bir yer :S hem sakinlik olarak hemde insan kalitesi olarak
bunlar benim düşüncelerim hayatını değiştirmek istemem üniversite olarak çok kaliteli değil zannımda en azından trakyanın fizik bölümünden(abim bitirdi) uludağın fizik bölümü(ben okuyom) iyi onu biliyorum(abimle benim aramda fark olmasının sebebi abimin odunluğuda olabilir bilemicem)
-
Benim arkadaşım okuyo edirnede küflenmiş beyin sayısının az olduğunu söyledi :D
Bide şehir güzel ama üniversite için biraz küçük demişti.
-
küçük sessiz sakin öğrenci şehridir.Eğitimi lise gibidir.Lisenin rahat hali.Bi saraçlar caddesi vardır,çakma istiklal :).Partiler fln bol olur.Halkı biraz öğrenciyi ezmeye çalışır istisnalar hariç :)