folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trakya Üni Ve Edirne Nasıldır?

Trakya Üni Ve Edirne Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yaşanılası sevilesi bi yer midir?

eğitim kalitesinden ziyade canlılığı, sosyal aktivite fazlalığı, şehrin güzelliği ve büyüklüğü önemli benim için.

konu açmanın cıvkını çıkardım biliyorum. bugün tercihler bitiyor. kurtulacaksınız bu konulardan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

Hayatının hatasını yapmak istiyorsan takya uni yazabilirsin

Naber lan filozoflar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hadi ya :-/

anlatsana az

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Üniversite güzel ama şehir küçük. Sosyal aktivite olarak yapılacak pek birşey yok.Gezecek çok yer var ama şehir küçük olduğu için en fazla iki gününü alır tamamını gezmek.Sonra yapacak pek birşey bulamazsın =)

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

onalti bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayatının hatasını yapmak istiyorsan takya uni yazabilirsin

ben yazdım bakalım :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Edirneli biri olaraktan anlatılanlara inanma biri demiş 2 günde gezersin die edirneye kaç kere geldin :) ben 20 senedir edirnedeyim hala gitmedigim görmedigim yerler var :) Edirne güzeldir sessiz sakindir eylen aktivite yerleri üniversite zamanlarında bir çok yer vardır eğitim kalitesine gelince edirnede gelicegin bölüme bağlı soru falan sormak istiyosan dağa çok pm ile msn adresimi attım ekle sorularını yanıtlaya bilirim :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

fisek bunu yazdı:

Edirneli biri olaraktan anlatılanlara inanma biri demiş 2 günde gezersin die edirneye kaç kere geldin :) ben 20 senedir edirnedeyim hala gitmedigim görmedigim yerler var :) Edirne güzeldir sessiz sakindir eylen aktivite yerleri üniversite zamanlarında bir çok yer vardır eğitim kalitesine gelince edirnede gelicegin bölüme bağlı soru falan sormak istiyosan dağa çok pm ile msn adresimi attım ekle sorularını yanıtlaya bilirim :)

Ben Edirne'deyim hocam. Saraçları 10 dk. gezmeyi,cafede oturup tavla atmayı ve su boyunda içmeyi aktivite sayıyorsan orası ayrı =)

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

fisek bunu yazdı:

Ben Edirne'deyim hocam. Saraçları 10 dk. gezmeyi,cafede oturup tavla atmayı ve su boyunda içmeyi aktivite sayıyorsan orası ayrı =)

:) seninle takılalım bi ara o zaman aktiviteyi gör :) çiftliğe gidek kapı kule yolunda silah atalım hafta sonları musabeyliye traplara gidelim oda olmadı dersen edirnede göletler nehirler çok altımızda araba var atlar gideriz kala bilirsen istedigin kadar kalırız eylenmeyi biliyosan sorun yok

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ben gitmiştim edirne sessiz sakin bir yer walla

karaağacı çok sevmiştim walla bursadan daha yaşanılası bir yer :S hem sakinlik olarak hemde insan kalitesi olarak

bunlar benim düşüncelerim hayatını değiştirmek istemem üniversite olarak çok kaliteli değil zannımda en azından  trakyanın fizik bölümünden(abim bitirdi) uludağın fizik bölümü(ben okuyom) iyi onu biliyorum(abimle benim aramda fark olmasının sebebi abimin odunluğuda olabilir bilemicem)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim arkadaşım okuyo edirnede küflenmiş beyin sayısının az olduğunu söyledi :D

Bide şehir güzel ama üniversite için biraz küçük demişti.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arjen1905
    arjen1905's avatar
    Erkek

küçük sessiz sakin öğrenci şehridir.Eğitimi lise gibidir.Lisenin rahat hali.Bi saraçlar caddesi vardır,çakma istiklal :).Partiler fln bol olur.Halkı biraz öğrenciyi ezmeye çalışır istisnalar hariç :)

Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 12