Trakyada Organ Mafyası
-
arkadaşlar haberiniz olsun diye yazıyorum edirneden dün akşam geliyorum 1 aydan beri bizim orada organ mafyaları insanların içini parçalayıp sağa sola atıyor edirne genelinde toplam 25 lişi katledildi bu hiçbir haber kanallarına çıkmıyor sizce neden ? yorumlarınızı bekliyorum
-
abi oluyo böle şeyler.örtbas eilmeye calısılıyo mesela antalyada otellere bomba konur coğu basına yansımaz yada tüp patladı denir.gerci bizimki turizm zarar görmesin diye sizinkini bilemem vardır bi sebebi
-
şerefsizler gidip gülben ergenin bikinili nalini gösterirler ama o olaya girmezler bunların ben taaaaa a.g.q
-
bi tane sosyetenin organını çalsalar ortalık karışır aq
-
bende karabukte oturuyorum ordada 11 kısye kıydılar ama hıc haberlerde goremedımıste hayat kardesım bole seler olmaması lazım
-
haberlerde göstermezler .. nie ? haber değeri yok derler .. nie ? vatandaşı alakadar etmiomuş :D aq ünlülerin ne b*k yedii beni alakadar ediomuki? hem neye göre haberin değeri olup olmadına karar verion... garip bi memleket garip insanlar.. herşey para için.. :)
-
aynı olay izmirdede var kafanızı yormayın olur böle şeler
buca dan bir çocuk
kipadan bir kadın
sarnıçtan bir çocuk
yeşilyurttan ( bizim burdan ) bir cocuk ben gerisini bilmiom bildiklerim bu kadar ama sittir edin bişicik olmaz: ) -
organ mafyasının a.q
-
Şimdi arkadaşlar bu insanlar Türkiye ' nin dört bir yanında var.Gerçek suçlu bunlar değil bunLarı televizyona , dergilere vs çıkarmayan basında . Gülben ergenin dötündeki selülitten bizene bizi böyle olaylar ilgilendirir dimi ?
-
can dundarin bir yazisi vardi yok boyle birsey diye.
insan ikilemde kaliyor.
fisilti gazetesi mi cikartiyor bu haberleri yoksa -
Bu gibi Şeyler Samsun da da Oluyo arkadaşlar. a.q. bu organ mafyasının
Toplam Hit: 3566 Toplam Mesaj: 14