Tramvay Rengi Anketi İçin Yardım Lazım.
-
EnableTurk bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Altın sarısı olana verdim oyumu.
Teşekkür Ederiz. Konya'mıza Hayırlı Olsun +1
ben de altın sarısına verdim, seçilirse bigün gidip bineriz :)
-
Tamam 8 e verdim de.. anlamadığım neden tek renk olmak zorunda.... 60 adet i 8 e böl olsun gitsin
-
Teşekkür Ederiz. Konya'mıza Hayırlı Olsun
sekiz her türlü gider gardaş -
antiochia bunu yazdı
Tamam 8 e verdim de.. anlamadığım neden tek renk olmak zorunda.... 60 adet i 8 e böl olsun gitsin
ıstanbul belediyesine özenmiş.onlarda bi ara böyle yeni alınan ıett otobüsleri için renk yarışması yapmışlardı. -
8'e verdim oyumu bir gün Konya'ya yolumuz düşerse bineriz.
-
Bence rengin önemi yok ilerde reklamla kaplarlar zaten
-
Citizen bunu yazdıantiochia bunu yazdı
ıstanbul belediyesine özenmiş.onlarda bi ara böyle yeni alınan ıett otobüsleri için renk yarışması yapmışlardı.:) evet ben konya dayken ist. bel. sinin oylamasına katılmıştım, nasipmiş ist. a geldim kullanıyorum, dikkat edin siz de konya daki oylamaya katılırsanız konya ya yolunuz düşer haberiniz olsun :)
-
asa42 bunu yazdıCitizen bunu yazdıantiochia bunu yazdı
ıstanbul belediyesine özenmiş.onlarda bi ara böyle yeni alınan ıett otobüsleri için renk yarışması yapmışlardı.:) evet ben konya dayken ist. bel. sinin oylamasına katılmıştım, nasipmiş ist. a geldim kullanıyorum, dikkat edin siz de konya daki oylamaya katılırsanız konya ya yolunuz düşer haberiniz olsun :)
aynen mora vermiştim o seçildiydi :D
Beyler 8 e destek :D