Tramvayını Seç İstanbullu
-
evet hacılar bu 2 modelden birine oy verebilirsiniz bana sorarsanız ben A dedim
-
teknik özellikleri aynı zaten. B daha güzel göründü gözüme : )
-
B'ye virdim.
-
a
-
a' da acayip bmc havası var.
-
helal, sanki adamların çok bi tarafında hangi tasarımı seçiceğimiz, çok süper reklam yapıyo adamlar bişeymiş gibi bize gösterip, ulan sağdaki olsa nolur soldaki olsa nolur, eskileri olsa nolur?
-
yuh be bu tasarımlara mı kaldı istanbul'un tramvayı. Daha iyi bişey yapamamışlar mı !
-
yazıktır günahtır alan adı için para veriyorlar
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
helal, sanki adamların çok bi tarafında hangi tasarımı seçiceğimiz, çok süper reklam yapıyo adamlar bişeymiş gibi bize gösterip, ulan sağdaki olsa nolur soldaki olsa nolur, eskileri olsa nolur?
-----------------------------hacı bu millete varya g.t versen yaranamazsın ulan adam yapıyoda reklamını yapıyo hiç yapmamasından daha mı iyi? Muhalefet olacam diye bu kadar kasılmaz ki arkadaş adam seni dikkate alıp reklamdanda olsa bi seçim şansı tanımış ayrıca tramvayında ne reklama ihtiyacı var dimi reklamsız kesin kimse binmez ona yada binseler bile marstan geldi falan zanneder bizim millet, kimin yaptığını anlamaz...
-
bildigim kadariyla tramlar belcikadan geliyor.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bildigim kadariyla tramlar belcikadan geliyor.
-----------------------------Yok hocam, bunlar onlardan değil. IBB'nin devam eden bir projesi vardı bir süredir yerli üretim tramvay diye, geliştirmeye kasıyorlardı. Tasarımını şekillendirme aşamasındalar anlaşılan onda şu anda.