Trance Ve Remix Müzik Üzerine Radyo Açtım
-
chrome kullanıyorum açılmadı site üzerinden
winamp linkini MPC-HC'ye yapıştırdım akıyorum
eyvallah
-
benimde hoşuma gitti pek popüler çalmazsan tutarsın ;)
-
Hocam iyi olmuş ya (((: Peki böyle haftalık konsept program gibi bir şey yapmayı düşünmüyor musun saatlik falan? Mesela çarşamba akşamı 9-11 arası minimal, perşembe 12-4 sadece kadın vokal, cuma akşamı 10'dan 2'ye downstream/house/trance/dubstep/chillout şeklinde sakinden hareketliye, sonra tekrar sakine uzayan, bir gün görselle de beraber sadece psychedelic gibi gibi.
Bir de başka bir mürid ile beraber bir gece 6 saate talibiz :D bizim de hayalimizdi de.
izzmarit tarafından 08/May/14 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı abi istek kabul ediyosan robotik kadın vokaller favorim
robotik derken elektroniğimsi veya şu kaç kontör'ün kaldığını söyleyen karılar gibi
-
Daft bunu yazdı
hacı abi istek kabul ediyosan robotik kadın vokaller favorim
robotik derken elektroniğimsi veya şu kaç kontör'ün kaldığını söyleyen karılar gibi
http://www.youtube.com/watch?v=GBucCNH78q4
??
-
WildWamqire bunu yazdıSencer bunu yazdı
WP kullanıcısıyım telden çalmıyor.
androind browerserden çalıyor hocam. chromedede denedim 10 saniyede baglanabiliyor.
Eyw arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkürler.
evet bende denedım. her iki site de /mobile yönlenerek direk playere gelıp radyoyu çalıyor başarılı hocam :)
-
kop kop kop . kafede çalıyorum kulaklığı çıkartan başlıyor şişe çevirmeye D:
güzel olmuş çok hoş sık kullanılanlara ekledim.
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam iyi olmuş ya (((: Peki böyle haftalık konsept program gibi bir şey yapmayı düşünmüyor musun saatlik falan? Mesela çarşamba akşamı 9-11 arası minimal, perşembe 12-4 sadece kadın vokal, cuma akşamı 10'dan 2'ye downstream/house/trance/dubstep/chillout şeklinde sakinden hareketliye, sonra tekrar sakine uzayan, bir gün görselle de beraber sadece psychedelic gibi gibi.
Bir de başka bir mürid ile beraber bir gece 6 saate talibiz :D bizim de hayalimizdi de.
Yayın akışı yapmayı planlıyorum hocam. İstediğniz saati veririz kafanıza göre takılırsınız.
@Daft
arada chromede player kafayı yiyor ctrl+f5 ile durumu kurtarırısın.. İnşallah bir istek paneli kodlayacağım.
güzel yorumlar için diğer arkadaşlara teşekkürler.
-
WildWamqire bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Yayın akışı yapmayı planlıyorum hocam. İstediğniz saati veririz kafanıza göre takılırsınız.
@Daft
arada chromede player kafayı yiyor ctrl+f5 ile durumu kurtarırısın.. İnşallah bir istek paneli kodlayacağım.
yayın saati veriyosan bende akşam üzeri birgün deep house çalmak isterim :D
-
DaSpOnGe bunu yazdıWildWamqire bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
@Daft
yayın saati veriyosan bende akşam üzeri birgün deep house çalmak isterim :D
takibi hocam skypniz varsa ileteşelim :))