Transexuel Köpek
-
Adamların işleri güçleri yok köpeğin cinsiyetini değiştiriyorlar.Manyakmıdır nedir
*
*
*
*
*
*
*
Düşünsenize köpek bir uyanacak dalga kaybolmuş.Bunu sokağa saldıklarında diğer erkek köpekler çiftleşmeye kalkacak.Olacakları düşünemiyorum....herbok.org ( Athzai_Khaine ) dan alıntıdır..* -
lan ne pislik bi şey amk :|
ıyy bööh :| -
Biraz garip olacak ama asıl sorum şu ?Bir şekilde bayıltıldınız ve uyandığınızda cinsiyetiniz değişmiş.Erkekseniz resmen dalgayı kesmisler filan silikon gögüsler...V.s VsYada bayansanız bir bakıyorsunuz 20 cm lik bir fazlalık var aşağıda :) Gögüsler kaybolmuş V.s V.sNe yapardınız ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Düşünsenize köpek bir uyanacak dalga kaybolmuş.Bunu sokağa saldıklarında diğer erkek köpekler çiftleşmeye kalkacak.Olacakları düşünemiyorum....-----------------------------
hojam köpekler organa bakıp değil de kokudan anlıyorlar diğer köpeğin cinsiyetini :)
-
Aslında bir takım tecavüzcülere bu ceza olarak verilebilir.Ne bileyim mesela sübyancılara çocuklara tecavüz edenlere..Bayıltacaksın alacaksın hastaneye kadın yapıp salacaksın dışarıya...Aklı başına gelsin.Evet evet bundan iyi ceza olamaz..Dua edinde cumhurbaşkanı başbakan filan olmayım yoksa valla sapıkların suçluların benden çekeceği var :D
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Düşünsenize köpek bir uyanacak dalga kaybolmuş.Bunu sokağa saldıklarında diğer erkek köpekler çiftleşmeye kalkacak.Olacakları düşünemiyorum....-----------------------------
hojam köpekler organa bakıp değil de kokudan anlıyorlar diğer köpeğin cinsiyetini :)
-----------------------------Doğrudur kardeş haklısın bir ara duymuştum sanki..İyide bizim mahallede ibne köpekler vardı birbirlerine döşemeye kalkıyorlardı.kendi gözlerimle gördüm..Hatta bu maymunlardada varmış :) -
başlığın benimle bir ilgisi yoktur ;)
-
özkan abi evet evet sapıklara en güzel ceza bu olsa gerek bağımsız milletvekili adaylığını koy diğer seçimde oyum sana :D
-
sırf adaylığımı koyupta tecavüzcülere bunun aynısını yapacağım desem oylarım tavan yapar :)Başka bir vaatte bulunmaya gerek yok valla :)
-
Çok şerefsizce yapılan bir operasyon hayvana yazık yaaa.
-
başlığı görünce bende bülent ersoyla ilgili bi konu sandım.
Toplam Hit: 5640 Toplam Mesaj: 22