Transformers: Age Of Extinction (27 Haziran 2014)
-
arkadaslar serinin 4. filmi 27 haziranda tüm dünya ile türkiyede aynı anda yayına giriyor sevenlere duyurulur :)
oyuncu kadrosu tamamen değişmiş robotlarda eskilerden bi optimus bide bumblebee namı diğer sarı şavrole kalmış :D
http://www.imdb.com/video/%C4%B1mdb/vi1839180569?ref_=tt_pv_vi_1
-
Kadrosunun değişmesi kötü olmuş keşke Megan Fox geri dönseymiş..
-
:(:(

O 1 ve 2 deki çocuk rolüne çok uygundu kişilik vs. olarak illa yıldız mı oynatmaları lazım yani ama yinede izlenir tabi ki

-
-
wahlberg'in oynaması iyi oldu demek ki çocuk yapısından çıkar artık. yeni robotlar epey aksiyonsever gibi güzel film olur :F
optimus ile bambılbi varsa illa ki hikaye nasıl bu duruma geldi belirtmeleri lazım bence.
-
-
ilk filmden sonra koptum. ikinci mi üçüncü filmde mi başında optimus ölüyordu. sonra canlandı mı nasıl canlandı biri onu anlatabilir mi?
-
oyuncular değişmesine sevindim o çocuğa uyuz oluyodum zaten meganda yoktu ..
-
ted'densonra çok ısındım bi adama :D 2 guns'da da harikaydı.
lakin böyle aynı adamları kısa aralıklarla çok farklı roller ve filmlerde görmek benim için inandırıcılığı biraz azaltıyor.
hani tamam yine bi film amabiliğin heyecanla yaşayarak izliyorsun.
ee şimdi geçen ay oyuncak ayıyla taşak muhabbeti yapan adam bu filmde optimus ile takılması...
bilmiyorum :D gelsin izleyelim bakalım.
tony stark'ın veya robert downey'in sherlock ve iron man dışında hiç bi filmini izlemedim (çektimi bilmiyorum bile)
ama yolda görsem tony diye imza isterim :D ama bu adamdan istemem amk. oyuncak ayıyla kafa yapıyordu lan :(
-
Fragmani güzeldi filmde güzel olur insallah. Oyuncularla bir problemim yoktu benim sahsen ama degismeleri seriye 2 3 film olarak dönerse iyi olmus o zaman :D
-
Prometheus bunu yazdı
ilk filmden sonra koptum. ikinci mi üçüncü filmde mi başında optimus ölüyordu. sonra canlandı mı nasıl canlandı biri onu anlatabilir mi?
Bunların yaşam kaynağı olan bir element mi öyle bir şey vardı, onun sayesinde canlandırdılar... detayları ben de unuttum bu kadarı aklımda kalmış :)