Traş Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    tbt olarak yeni kitap cıkarıyoruz arkadaşlar traş nasıl olunur traş olmanın 1o kuralı ve püf noktaları :D:D:D hocam hele bir traş malzemelerini eline al öğrenirsin nasıl oldugunu...

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dede yadigârı iki parçalık metal traş takımım var onunla traş olurum genelde.Diğerleri iki üç kere anca keserken onunla bir kerede iş bitiyo.Memnunum ve herkesede tavsiye ederim.
    -----------------------------

onlar süperdir hala babamda var ondan başka bilmez arada acelem varsa kullanırım onu :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

mac3 le az kesmedim yüzümü :| küçük küçük delikler açıyorum suratımda :W özellikle ufak bi sivilce varsa arada kaynıyo :D

başka marka kullanmadım.  ama iyidir tafsiye edeirm. yanındada jeller var onu kullanıyorum güzel oluyor. çok fazla kullanmıyosun az bişey işini çok rahat görüyor

gillete in jelleri süper :F arko nun aldım b.k gibi :R

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Mach 3 veya Gilette Fusion kullan ; Derby veya Klasik tek bıçaklı permatik suratını kazımaya dolayısı ile kıllarıda kazıdığı etlerle götürmeye yarar ; numarası budur ; mach 3 gayet pratik acısız ve amacına uygundur : ) ; ama benim tavsiyeyem henüz sakalların tam anlamı ile kalıba uygun değilse ; yani tüyseler makina kullanman;ve ilk traşlarını kuaförde olman ; o şekilde ''traş olmak'' hakkında bir fikrin oluşur , hemde ya allah diye traş bıçağını yüzüne gelişigüzel olarak sallayıp elmacık kemiklerine kadar traş olmaman gerektiğini öğrenirsin...aksi taktir de olması gerektiği bir sakal şekli yerine..kıl surat olursun : ) gözlerine kadar çıkar o kıllar 

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Büyüyünce unutursun. . .

Çıkınca bir şey olmuyor:)

-_-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

sen askere git ozaman kafanı vuracak çok yer olacak merak etme ama ginede sen bilirsin bendede çıkmıyodu hiç sorun yaşamadım askerde :D

herkez yarım saaat traş olcam diye uraşırken ben 30 dk fazladan uyyodum :D kar lı iş yani anlican zzzz..

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

18 yaşındayım sakalım yok gibi birşey :D 2-3 haftada bi traş oluyorum o da kötü gözüküyor diye.

kasma boşuna, gerek yok traş olmana falan filan. sonradan uğraşılmıyor-muş-. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WORLOCK
    WORLOCK's avatar
    Erkek
    CLİO hacı boş verla başına bela mı arıyonbizde çıkıoda noluo dürtgüne bir kes uzun iş hem KILDA KERAMET OLSA BERBERLERE NUR YAĞARDI boş vr 

Gölge etme başka ihsan istemez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek
    "ağda veya sir" le al kaymak gibi olursun 1 ay :D 

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

klasik olucak ama hocam kılda keramet olsa kıçımızda çıkmazdı açıkcası keşke hiç sakallarım olmasa ne kadar güzel olurdu..

..
Toplam Hit: 9742 Toplam Mesaj: 37