Traş Olmak
-
tbt olarak yeni kitap cıkarıyoruz arkadaşlar traş nasıl olunur traş olmanın 1o kuralı ve püf noktaları :D:D:D hocam hele bir traş malzemelerini eline al öğrenirsin nasıl oldugunu...
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
Dede yadigârı iki parçalık metal traş takımım var onunla traş olurum genelde.Diğerleri iki üç kere anca keserken onunla bir kerede iş bitiyo.Memnunum ve herkesede tavsiye ederim.
-----------------------------onlar süperdir hala babamda var ondan başka bilmez arada acelem varsa kullanırım onu :)
-
mac3 le az kesmedim yüzümü :| küçük küçük delikler açıyorum suratımda :W özellikle ufak bi sivilce varsa arada kaynıyo :D
başka marka kullanmadım. ama iyidir tafsiye edeirm. yanındada jeller var onu kullanıyorum güzel oluyor. çok fazla kullanmıyosun az bişey işini çok rahat görüyor
gillete in jelleri süper :F arko nun aldım b.k gibi :R
-
Mach 3 veya Gilette Fusion kullan ; Derby veya Klasik tek bıçaklı permatik suratını kazımaya dolayısı ile kıllarıda kazıdığı etlerle götürmeye yarar ; numarası budur ; mach 3 gayet pratik acısız ve amacına uygundur : ) ; ama benim tavsiyeyem henüz sakalların tam anlamı ile kalıba uygun değilse ; yani tüyseler makina kullanman;ve ilk traşlarını kuaförde olman ; o şekilde ''traş olmak'' hakkında bir fikrin oluşur , hemde ya allah diye traş bıçağını yüzüne gelişigüzel olarak sallayıp elmacık kemiklerine kadar traş olmaman gerektiğini öğrenirsin...aksi taktir de olması gerektiği bir sakal şekli yerine..kıl surat olursun : ) gözlerine kadar çıkar o kıllar
-
Büyüyünce unutursun. . .
Çıkınca bir şey olmuyor:)
-
sen askere git ozaman kafanı vuracak çok yer olacak merak etme ama ginede sen bilirsin bendede çıkmıyodu hiç sorun yaşamadım askerde :D
herkez yarım saaat traş olcam diye uraşırken ben 30 dk fazladan uyyodum :D kar lı iş yani anlican zzzz..
-
18 yaşındayım sakalım yok gibi birşey :D 2-3 haftada bi traş oluyorum o da kötü gözüküyor diye.
kasma boşuna, gerek yok traş olmana falan filan. sonradan uğraşılmıyor-muş-.
-
CLİO hacı boş verla başına bela mı arıyonbizde çıkıoda noluo dürtgüne bir kes uzun iş hem KILDA KERAMET OLSA BERBERLERE NUR YAĞARDI boş vr
-
"ağda veya sir" le al kaymak gibi olursun 1 ay :D
-
klasik olucak ama hocam kılda keramet olsa kıçımızda çıkmazdı açıkcası keşke hiç sakallarım olmasa ne kadar güzel olurdu..