Travel Sitesi Olan Müridler Buyrunuz
-
hocalar travel siteniz varsa lütfen bana bi pm çakın sormak istediğim şeyler var kafam karıştı ingilizce yazacak bi eleman buldum o makaleleri yazıyor ben seosu vs onlarla uğraşıyorum. Bi pm çaksanız on numara olur
** dışarıya kapalı konu görülmesini istemiyorum bi takım kişilerce
-
Kaca yazdiriyorsun makaleleri
-
konu dışı olacak pardon ama travesti müridler buyrunuz diye okudum.
Uyumalıyım galiba :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
konu dışı olacak pardon ama travesti müridler buyrunuz diye okudum.
Uyumalıyım galiba :D
ben travian okudum sen yine iyisin
-
hipokondriyak bunu yazdı
Kaca yazdiriyorsun makaleleri
ingilizce bilen bi arkadaşım var şiir gibi konuşuyor ingilizceyi hayvan gibide makale yazıyor. Ücretsiz yani eğer bi noktaya gelirse site ordan pay vericem. Yok mu Travel sitesi olan?
-
Vardir Fakat rakip kosullarda yardm etmez kimse :)
hipokondriyak tarafından 17/Tem/15 07:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ya hocalar şusoruma cevap verin bari biri bugün dediki bana travel sitesi içerikten değil fotograftan ibarettir bor ile çkilir diğer türlü olmaz falan muhabbetleri oldu bana saçma geldi biraz ne diyosunuz?
-
Nvidia bunu yazdı
ya hocalar şusoruma cevap verin bari biri bugün dediki bana travel sitesi içerikten değil fotograftan ibarettir bor ile çkilir diğer türlü olmaz falan muhabbetleri oldu bana saçma geldi biraz ne diyosunuz?
this is up beyler this is up :D
-
saçmalamış hocam. Daha doğrusu söylediğinde haklılık payı var ancak görselden gelen kişi açıklamada okursa çok anlamlı olur. Yani hem resim olmalı hem makale.
-
bir müşteri gözüyle bakmak lazım. Güven çok öenmlidir bu işte. özellikle yeniysen öle full fotoğraflarla güven verilmez. bide skyscanner gibi tatil arama yerlerine reklam vermen lazım ilk başlarda çok fazla.
Bir şey ilgimi çekip tıkladığımda beni tatmin etmeyecek yazı varsa napan sürüsüne bereket travel sitesi var zaten.
-
maserati bunu yazdı
bir müşteri gözüyle bakmak lazım. Güven çok öenmlidir bu işte. özellikle yeniysen öle full fotoğraflarla güven verilmez. bide skyscanner gibi tatil arama yerlerine reklam vermen lazım ilk başlarda çok fazla.
Bir şey ilgimi çekip tıkladığımda beni tatmin etmeyecek yazı varsa napan sürüsüne bereket travel sitesi var zaten.
satış yaptığım bi site değil hocam gezelim görelimin ingilizce web versiyonu