folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Travel Sitesi Olan Müridler Buyrunuz

Travel Sitesi Olan Müridler Buyrunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar  travel siteniz  varsa lütfen bana bi pm çakın sormak  istediğim  şeyler  var kafam  karıştı  ingilizce yazacak bi eleman buldum o makaleleri yazıyor ben seosu  vs onlarla uğraşıyorum. Bi pm çaksanız  on numara olur

** dışarıya  kapalı konu  görülmesini istemiyorum bi takım kişilerce

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Kaca yazdiriyorsun makaleleri

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

konu dışı olacak pardon ama travesti müridler buyrunuz diye okudum.

Uyumalıyım galiba :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

konu dışı olacak pardon ama travesti müridler buyrunuz diye okudum.

Uyumalıyım galiba :D

ben travian okudum sen yine iyisin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Kaca yazdiriyorsun makaleleri

ingilizce bilen bi arkadaşım var şiir  gibi konuşuyor ingilizceyi hayvan gibide makale yazıyor. Ücretsiz yani eğer bi noktaya gelirse site ordan pay vericem. Yok mu Travel sitesi olan?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Vardir Fakat rakip kosullarda yardm etmez kimse :)

hipokondriyak tarafından 17/Tem/15 07:01 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya hocalar  şusoruma cevap verin bari biri bugün dediki bana travel sitesi içerikten değil fotograftan ibarettir  bor  ile  çkilir  diğer türlü olmaz  falan muhabbetleri oldu bana  saçma  geldi biraz ne diyosunuz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

ya hocalar  şusoruma cevap verin bari biri bugün dediki bana travel sitesi içerikten değil fotograftan ibarettir  bor  ile  çkilir  diğer türlü olmaz  falan muhabbetleri oldu bana  saçma  geldi biraz ne diyosunuz?

this  is  up beyler  this  is up :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

saçmalamış hocam. Daha doğrusu söylediğinde haklılık payı var ancak görselden gelen kişi açıklamada okursa çok anlamlı olur. Yani hem resim olmalı hem makale.

Titanyumun gücü adına!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bir müşteri gözüyle bakmak lazım. Güven çok öenmlidir bu işte. özellikle yeniysen öle full fotoğraflarla güven verilmez. bide skyscanner gibi tatil arama yerlerine reklam vermen lazım ilk başlarda çok fazla.

Bir şey ilgimi çekip tıkladığımda beni tatmin etmeyecek yazı varsa napan sürüsüne bereket travel sitesi var zaten.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    maserati bunu yazdı

bir müşteri gözüyle bakmak lazım. Güven çok öenmlidir bu işte. özellikle yeniysen öle full fotoğraflarla güven verilmez. bide skyscanner gibi tatil arama yerlerine reklam vermen lazım ilk başlarda çok fazla.

Bir şey ilgimi çekip tıkladığımda beni tatmin etmeyecek yazı varsa napan sürüsüne bereket travel sitesi var zaten.

satış yaptığım bi site değil hocam gezelim görelimin ingilizce web versiyonu

Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 15
travel site