Travian Online Oyun Canı Sıkılan Muritler İçin
-
lan biraz anlatın amk bi sikim anlamadım oyundan
-
asker nası yapılıo?
-
arkadaşlar bende o siteye üyeyim login 1 deyim o sitenin başkanı benim arkadaşımın arkadaşı lavuk üye old. sizin msn şifrelerinizi alıyomuş o yüzden ben değiştirdim bide sadece ilk haftalar zevk verio ondan sonra can sıkıcı
-
sitenin başkanı derken?
-
Oyun ile ilgili biraz taktik vereyim...
Şimdi en başta başlayan arkadaşlar hammede üretimini iyice arttırsınlar...
Bu arada hammede arttıkça nufus'da arıyor.
Hammadeye göre bina kuruyorsunuz, mesela askeri kışlaya seviye birde daha az hammede ister.
Seviye artırdıkça, hammede isteğide o kadar artıyor.
En başta asker çıkarmayın hammede kaynaklarını geliştirin.
Tahıl ambarı felam kurmayı unutmayın amblarlar olmassa üretim hızlı oldugunda üretilen malları koyacak yer bulamassınız.
Nufus 65 - 70 civarı olduğu zaman 6-9 arası asker çıkarın hammedeye göre tabi...
Eğer birisi sizin şehirinize saldırıyor ise askerlerinizi oradan uzaklaştırıp başka bir köye yollayın...
Mal yağmalamasında fazla yapacağınız bişey yok ancak askeri gücünüz iyi olursa savunabilirsiniz.
Hammadelerinizin yagmalanmasını istemiyorsanız sıgınak kurup bunun seviyesini arttırın...
Şehire saldırılgı zaman o ürünleri sıgınakta saklıyabilirisinz.
Soru sormak isteyen varsa oyun ile iligili pm atabilir... -
bende oynuyom bende s1 de ve s4 te hesap var
s4 te 4 tane hesap var :)
-
millet bende server 4 deyim daha yeni basladım saldıryo a.qlar bi birlik falan neyim kuram bari
-
arkadaşlar yokmu s6 dan oynayan yahu nickim Denizci nufusum 1300
-
Server 5 teyim Oyuncu adım Memorial_
-
dafha az önce 2 hesabımı sildirdim..valla uzun süre online olabilecekseniz zevkli bi oyun özellikle cermenlerle