Travian Oynamak İstiyenler?
-
ben yeni basladım bırakmısken suan iki hesapta 10 serverda yım yakınlarda olan var mı?
-
sordum arkadaşlara server 9'da taarruz birliğindelermiş, birde server 4'de arkadaşlar var onlarda devrim birliğindelermiş
-
zamanında oynadık çok pis takıldık
wow kurduk bi dahada girmedim
-
server 2de tam 10. sıradaydım wow kuruluyordu o zamanlar sanırım hep merak etmiştim wow wow ne diye .. yaşantımdan 1 seneye yakın zamanı bu oyun yuzunden yaşanmamış sayıyorum sabah okul kıyafetlerimi giyip okul yerine internete giderdim eyy gidi günler eysonra kerne baştan aşağı 1 lerle kaplı oldu ve ben oyun hesabımı bir ceptelefonu parasına karşılık satmıştım..
Birdaha Allah bulaştırmasın beni o oyuna.. -
uzun zmn verdiğim emek bi gecede gitmişti beni birlikten atmışlardı sonrada bi gecede yok etmişlerdi herşeyimi sinirimden ağlıcaktım ya :D o gün bu gündür bidaha oynamadım ve hala reklamını gördükçede küfrederim yani .d
-
Kilolu iseniz zayıflamak isteyenler başkan olmak kaydı ile oynasınlar derim.
1 senede 10 kilo vermiştim bu oyun yüzünden.
Hiç kimseye tavsiye etmem. Boşa zaman kaybı ve stresde cabası. Değmez. Başka oyunlar oynayın daha iyidir.
-
Müridim , dostum kıyma kendie Yol yakınken bırak.Biliyorum çok keyifli adamlar herita metod defterine her şeyi sığdırmış satıyorlar. Taktik filanda vermiyorum sana nasıl kurtulduğumu bir ben bilirim aman diyim bulaşma..
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bulaşmayın derim.
bu travian adamı çok pis bağlıyor. 1 server başından sonuna kadar ömrümü yedi.
sabaha karşı 4-5 te kalkıp saldırı attığımı bilirim.
günde 20 saat takıldığımı bilirim.
bir daha oynamayacağım dedim kendi kendime ve oynamıyorum da.
bence sende bulaşma :)
-----------------------------23 Koylu hesabımı sılmısım gecenlerde baktım kardesım oynuyor grafık arayuzde yenıleme yapmıslar 2006 da secılmıstı bız oynarken en ıyı browser oyunu ufaktık ozmanlar sımdı herkes ısınde gucunde ha mallık .hamallık tan baska bırsey degıl gereksız zaman kaybı