folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Travian Oynamak İstiyenler?

Travian Oynamak İstiyenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

ben yeni basladım bırakmısken suan iki hesapta 10 serverda yım yakınlarda olan var mı?

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

sordum arkadaşlara server 9'da taarruz birliğindelermiş, birde server 4'de arkadaşlar var onlarda devrim birliğindelermiş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

zamanında oynadık çok pis takıldık

wow kurduk bi dahada girmedim

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

server 2de tam 10. sıradaydım wow kuruluyordu o zamanlar sanırım hep merak etmiştim wow wow ne diye .. yaşantımdan 1 seneye yakın zamanı bu oyun yuzunden yaşanmamış sayıyorum sabah okul kıyafetlerimi giyip okul yerine internete giderdim eyy gidi günler eysonra kerne baştan aşağı 1 lerle kaplı oldu ve ben oyun hesabımı bir ceptelefonu parasına karşılık satmıştım..

Birdaha Allah bulaştırmasın beni o oyuna..

FthAяI(!)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek

uzun zmn verdiğim emek bi gecede gitmişti beni birlikten atmışlardı sonrada bi gecede yok etmişlerdi herşeyimi sinirimden ağlıcaktım ya :D o gün bu gündür bidaha oynamadım ve hala reklamını gördükçede küfrederim yani .d

"__"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

Kilolu iseniz zayıflamak isteyenler başkan olmak kaydı ile oynasınlar derim.

1 senede 10 kilo vermiştim bu oyun yüzünden.

Hiç kimseye tavsiye etmem. Boşa zaman kaybı ve stresde cabası. Değmez. Başka oyunlar oynayın daha iyidir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Müridim , dostum kıyma kendie Yol yakınken bırak.Biliyorum çok keyifli adamlar herita metod defterine her şeyi sığdırmış satıyorlar. Taktik filanda vermiyorum sana nasıl kurtulduğumu bir ben bilirim aman diyim bulaşma..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç bulaşmayın derim.

bu travian adamı çok pis bağlıyor. 1 server başından sonuna kadar ömrümü yedi.

sabaha karşı 4-5 te kalkıp saldırı attığımı bilirim.

günde 20 saat takıldığımı bilirim.

bir daha oynamayacağım dedim kendi kendime ve oynamıyorum da.

bence sende bulaşma :)

-----------------------------

23 Koylu hesabımı sılmısım gecenlerde baktım kardesım oynuyor grafık arayuzde yenıleme yapmıslar 2006 da secılmıstı bız oynarken en ıyı browser oyunu ufaktık ozmanlar sımdı herkes ısınde gucunde ha mallık .hamallık tan baska bırsey degıl gereksız zaman kaybı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 19