TR‘De İlk Defa Online Ham Elektronik Alışveriş Sitesi
-
hocalar ben anlamıyorum şimdi çin malına herkes karşı da.. aldımız her şeyin içinde çinmalları dolu en basitinden dell, sony v.s. laptopu sök içinde made in china yazan bi dünya parça var bu olgu bana garirp geliyo hep.. çinlileri savunmuyorum rusların olgasıda bana hep garip gelmiştir aslında :| püff çok karışık be kamil..
-
Tutar içerik bol ve eksik olamasın,
-
DIY devreleri falan da koy...
-
direnç, kondansatör v.s adedi 5-10 kuruş civarı olan parçaları online nasıl satacaksınız.adedli alım sartımı koyacaksınız.atıyorum bir bc serisi transistör
yada 50 kurusluk herhangi bir entegreyi kargoylamı göndereceksiniz
-
Dirençler en az 20'li pakette gönderilir.
Biz şirket değiliz dışardaki distribütörlerden alıp yurt içine gg gibi satış sitelerine çıkartıp satıyoruz.
Web siteside açıyoruz.
-
Başlığı değiştirmelisin. Ham yazınca atladım resmen ama değilmiş. Ham demek radyo amatörü demektir. Sen parça anlamında kullanmışsın ama yerimde sevinmiştim başlığı görünce. Değiştirmelisin.
-
hocam birincisi sattığınız ürünler çok satılacak tarzda şeylermi bilemem ancak insanlar kolay kolay güvenmiyor daha köklü satış siteleri varken bir yer edinirmisin bilmiyorum
+
siteye gelecek adam resimden ürün kalitesini belirleyemeyeceği ve sanada güvenmeyeceği için doğrudan fiyata bakacak sen çin malı satmam diyorsan fiyatıda düşüremezsin buda bir dez avantaj bence. Ama yerinde olsam yapardım yapsam tutarmıydı diye içinde kalacağına dene umarım biz yanılırız :)
-
ilk siparişi ben vermek istiyorum dostum; 3 eksenli cnc kontrol kartı lazım, veya step motor sürücüleri...
kalite ve fiyat bunların ayarlamasını iyi yaparsan neden olmasın, tabikide tutar...
ALLAH bol kazançlar nasip eylesin ...
-
direk ham olarak satma bence alıcıyı pek ilgilendirmez bunu yerine örn. portable ram yapıcı gibi makineler var istersen msn ekle benim portable ram yapıcı gibi bir projemvar ama senin sattığım ham malzemeleri bulamzdım şindi üstünde bir şeyler düşünebilirim bu projemin ....
-
bence sparişte alınmalı ben niye amerikadan 30 dolar kargo vereyim böyle bir site 50 spariş alsın daha sonra 15 gün 1 ay önemli değil beklerim benim adıma ithal etsin kompeneti trde sensorde yok entegrede yok adamlar neler yapıyo