folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder TR‘De İlk Defa Online Ham Elektronik Alışveriş Sitesi

TR‘De İlk Defa Online Ham Elektronik Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hocalar ben anlamıyorum şimdi çin malına herkes karşı da.. aldımız her şeyin içinde çinmalları dolu en basitinden dell, sony v.s. laptopu sök içinde made in china yazan bi dünya parça var bu olgu bana garirp geliyo hep.. çinlileri savunmuyorum rusların olgasıda bana hep garip gelmiştir aslında :| püff çok karışık be kamil..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tutar içerik bol ve eksik olamasın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

DIY devreleri falan da koy...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

direnç, kondansatör v.s adedi 5-10 kuruş civarı olan parçaları online nasıl satacaksınız.adedli alım sartımı koyacaksınız.atıyorum bir bc serisi transistör

yada 50 kurusluk herhangi bir entegreyi kargoylamı göndereceksiniz

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dirençler en az 20'li pakette gönderilir.

Biz şirket değiliz dışardaki distribütörlerden alıp yurt içine gg gibi satış sitelerine çıkartıp satıyoruz.

Web siteside açıyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Başlığı değiştirmelisin. Ham yazınca atladım resmen ama değilmiş. Ham demek radyo amatörü demektir. Sen parça anlamında kullanmışsın ama yerimde sevinmiştim başlığı görünce. Değiştirmelisin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

hocam birincisi sattığınız ürünler çok satılacak tarzda şeylermi bilemem ancak insanlar kolay kolay güvenmiyor daha köklü satış siteleri varken bir yer edinirmisin bilmiyorum

+

siteye gelecek adam resimden ürün kalitesini belirleyemeyeceği ve sanada güvenmeyeceği için doğrudan fiyata bakacak sen çin malı satmam diyorsan fiyatıda düşüremezsin buda bir dez avantaj bence. Ama yerinde olsam yapardım yapsam tutarmıydı diye içinde kalacağına dene umarım biz yanılırız :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

ilk siparişi ben vermek istiyorum dostum;  3  eksenli cnc kontrol kartı lazım, veya step motor sürücüleri...

kalite ve fiyat bunların ayarlamasını iyi yaparsan neden olmasın, tabikide tutar...

ALLAH bol kazançlar nasip eylesin ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

direk ham olarak satma bence alıcıyı pek ilgilendirmez bunu yerine örn. portable ram yapıcı gibi makineler var istersen msn ekle benim portable ram yapıcı gibi bir projemvar ama senin sattığım ham malzemeleri bulamzdım şindi üstünde bir şeyler düşünebilirim bu projemin ....

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bence sparişte alınmalı ben niye amerikadan 30 dolar kargo vereyim böyle bir site 50 spariş alsın daha sonra 15 gün 1 ay önemli değil beklerim benim adıma ithal etsin kompeneti trde sensorde yok entegrede yok adamlar neler yapıyo

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 5242 Toplam Mesaj: 24