folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Trendyol'dan Alışveriş Yapanlar İçeri..

Trendyol'dan Alışveriş Yapanlar İçeri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Evet hocalar alışveriş yapıcam burdan , alışveriş yapan varmı , nasıldır , iyimidir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

valla iyi heralde bizim hotiç buraya mal veriyor ucuzdan onlarda ucuza satıyor ama mantığını bilmiyorum .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Polo'nun indiriminden saat almıştım.

Güvenlidir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

Polo'nun indiriminden saat almıştım.

Güvenlidir.

-----------------------------

bende saat alıcam hacı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

çok iyi indirimleri oluyor ama kıyafet yada ayakkabı almak biraz ters geliyor şimdi alınca bi sorun çıkarsa değiştirmek mesele...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

2010 ilkbahar-kış kreasyonum Trendyoldan hocu güvenle alışveriş yapabilirsin. Kargolarıda hızlı sayılır 2 günde elime ulaştı.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

hacı kıyafet veya ayakkabı alıyorsanız yapacağınız şey m giyiyorsanız s ,m , l beden almak, olan bedeni tutup diğerlerini iade etmek. uğraş istiyormu istiyor, ama en sağlıklı yöntem bu. ayakkabıda aynı.. misal 43 44 45

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

kıyafeti bedenine göre alabilion hacı bazen ölçüleri çıkıyor bazende s m l xl gibi bedenler ayakkabıdada numaraya gore alıyorsun daha sonra geri iade etme şansın var 1 hafta içinde. ben 4-5 kere trendyoldan yaptım bi sorun yok fakat kargo bakımından bi 10 gün beklemiştim kampanya bittikten sonra yolluyorlar yollaması kargolaması bana ulaşması falan biraz bekliyorsun ama sorunsuz alabilirsin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ben saat alıcağımdan kıyafetteki gibi beden sorunum yok :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ben saat alıcağımdan kıyafetteki gibi beden sorunum yok :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

facede felan bu sitenın reklamını yapıyolar gırdım bakdım ama reklamlarda gosterılen ayakkabıları bulamadım hadı yalandan gosterıyolar dıyelım hıc ayakkabı goremedım yada gıysı bakımından spor üzerine 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 5753 Toplam Mesaj: 13