Trendyol'dan Alışveriş Yapanlar İçeri..
-
Evet hocalar alışveriş yapıcam burdan , alışveriş yapan varmı , nasıldır , iyimidir ?
-
valla iyi heralde bizim hotiç buraya mal veriyor ucuzdan onlarda ucuza satıyor ama mantığını bilmiyorum .
-
Polo'nun indiriminden saat almıştım.
Güvenlidir.
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
Polo'nun indiriminden saat almıştım.
Güvenlidir.
-----------------------------
bende saat alıcam hacı. -
çok iyi indirimleri oluyor ama kıyafet yada ayakkabı almak biraz ters geliyor şimdi alınca bi sorun çıkarsa değiştirmek mesele...
-
2010 ilkbahar-kış kreasyonum Trendyoldan hocu güvenle alışveriş yapabilirsin. Kargolarıda hızlı sayılır 2 günde elime ulaştı.
-
hacı kıyafet veya ayakkabı alıyorsanız yapacağınız şey m giyiyorsanız s ,m , l beden almak, olan bedeni tutup diğerlerini iade etmek. uğraş istiyormu istiyor, ama en sağlıklı yöntem bu. ayakkabıda aynı.. misal 43 44 45
-
kıyafeti bedenine göre alabilion hacı bazen ölçüleri çıkıyor bazende s m l xl gibi bedenler ayakkabıdada numaraya gore alıyorsun daha sonra geri iade etme şansın var 1 hafta içinde. ben 4-5 kere trendyoldan yaptım bi sorun yok fakat kargo bakımından bi 10 gün beklemiştim kampanya bittikten sonra yolluyorlar yollaması kargolaması bana ulaşması falan biraz bekliyorsun ama sorunsuz alabilirsin.
-
Ben saat alıcağımdan kıyafetteki gibi beden sorunum yok :)
-
Ben saat alıcağımdan kıyafetteki gibi beden sorunum yok :)
-
facede felan bu sitenın reklamını yapıyolar gırdım bakdım ama reklamlarda gosterılen ayakkabıları bulamadım hadı yalandan gosterıyolar dıyelım hıc ayakkabı goremedım yada gıysı bakımından spor üzerine