Trine (Güzel Bir Oyun)
-
Multiplayer derken yanlış anladın. Aynı bilgisayardan joystick ile 3 kişi oynanabiliyor. Options->controller configuration.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Multiplayer derken yanlış anladın. Aynı bilgisayardan joystick ile 3 kişi oynanabiliyor. Options->controller configuration.
-----------------------------onu denemedim. ama biz hamachiyle birbirimize bağlanıp oynayalım dedik ama olmadı..
-
Oyunda multiplayer diye bir seçenek yok ki neyi denersen dene joystick olmadan oynayamazsın :)
-
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------google da bu dll dosyasını arat. indirip oyun klasörüne at.. ayrıca 1. sayfadaki son mesajıma bak eğer oyuna girmezse.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------google da bu dll dosyasını arat. indirip oyun klasörüne at.. ayrıca 1. sayfadaki son mesajıma bak eğer oyuna girmezse.
-----------------------------hacım tamam sorunu hallettim sekiz on dosya eksikmiş kopyaladım açıldı oyunun basıda oyunu daha oynamadan demo kısmı bitti oyun kapandı :| her hangi bir hata da vermedi direk sonlandı dedı :|
-
tamam şimdi 1. sayfadaki son mesajda verdiğim linkteki dosyaları indir.
yeni nesil bir oyun olduğu için driver'a ihtiyaç duyuyor.. physx kullanılmış oyunda.. onları indirip kurarsan oyun açılacaktır.
-
benim pc kaldırmaz dimi bunu
p4 2.8
1300 ram
fx 5200 128 ram :( -
minimum sistem gereksinimi;
PIV 2000, 512MB RAM, 600MB HDD, Radeon X800 / GeForce 6800 or better
-
ekran kartından sıçıyor :(