Tripod Alıcam Önerileriniz ?
-
beyler 200 lira bütçem var 260 lira kredi çekicem bana kalan 200 lira...
kısa film ve fotoğraf çekimi için tripod lazım.
böyle yumuşak başlı uzaktan kumandalı olursa iyi olur. özellikle yavaş zoom ve bulanıklaştırma odaklama ayarları yapılabilirse süper olur.
biraz arastırdım 200 liraya sony nin modelleri var ama bide tahribata sorayım dedim...
-
45 kişi bakmış 1 cevap bile yok, müridler yardımlarınızı bekliyorum tripod konusunda
-
"uzaktan kumandalı olursa iyi olur. özellikle yavaş zoom ve bulanıklaştırma odaklama ayarları"
bunları yapan tripod varmıdır ya ? :S
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------"uzaktan kumandalı olursa iyi olur. özellikle yavaş zoom ve bulanıklaştırma odaklama ayarları"
-----------------------------uzaktan kumanda derken yanlış yazmışım bu özellikleri ypan tripod dicektim. ama kumandasıda olur heralde sony nin bi kaç modelinde bu özellikler vardı ama fiyatı 200 civarı :S yavaş zoom özelliği vardı 8 seviyeli. ama tripod koluna sabitti tuşları kumandalı olursa iyi olur ama olmasada olur özellikler olsun yeter
-
tripod'mu zoom yapıyor ne güzel aletmiş be :) kafasının donmesi filan tamam Panaromik fotoğraflar için ölede zoom yapanı bilmiyordum valla :)
-
ya hocam git bi yere seç beğen al işte :D ne uğraşıyosun :D
-
Neler yapmışlar be uzaylı araçları gibi,
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------"uzaktan kumandalı olursa iyi olur. özellikle yavaş zoom ve bulanıklaştırma odaklama ayarları"
-----------------------------uzaktan kumanda derken yanlış yazmışım bu özellikleri ypan tripod dicektim. ama kumandasıda olur heralde sony nin bi kaç modelinde bu özellikler vardı ama fiyatı 200 civarı :S yavaş zoom özelliği vardı 8 seviyeli. ama tripod koluna sabitti tuşları kumandalı olursa iyi olur ama olmasada olur özellikler olsun yeter
-----------------------------Böyle bir tripod bulursan lütfen link verirmisin.
Not : Avatarlar needen kafasına göre değişiyor ki ?
-
http://www.sony.com.tr/product/cac-tripods/vct-60av
buyrunuz uzaktan kumandalı tripod :) 200 lira civarı alayımmı bunu kullanan varmı hiç ?
- Döner kollu tripod / uzaktan kumanda
- Sorunsuz çalıştırma için sıvı yağlı kafa
- A/V uzaktan kumanda konektör özellikli Handycam® modelleriyle uyumludur
- Kayıt başlat/durdur
- Fotoğraflar için deklanşör düğmesi
- Yavaş, yumuşak zoom'lar için Yavaş Zoom modlu Zoom kontrolü (8 hızlı)
- Kılavuz çerçeve düğmesi, dikey ve yatay satırları, hatasız kompozisyona yardımcı olmak için üst üste bindirir (bu özellik belirli Handycam® modellerinde mevcuttur)
- Güç açma/kapatma düğmesi
- Maksimum yüklenme: 3 kg (yaklaşık)
- Maksimum eğim açısı (aşağı/yukarı): 90°/55
bunlarda özellikleri
-
beyler bugün aksam alıcam öneri gelmiyosa gösterdiğim ürünü alıcam