Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...
-
adamları caydırdık mı bilmem ama adamlar bizle daşak geçiyolar gibi bi eski yukardan inen salak reklam çıkıyo, bi frame çıkıyo. skecem karar ver artık LyCOs Duy sesimi.
-
Ewet yaa ben de gördüm, sayfanın yarısını kaplayan bi frame ve de yukardan aşşaa sallanan bi banner!!!
Yeter Artık Lycos! Biz seni değil, sen bizi caydırdın. Web'den soğuttun şerefsizim! -
baba www.kabus.forumu.com babalar gibi bannersiz çalışıyor işte, siz nasıl yapamadınız.
-
ewet Aynen katiliyorum
yilmayin biraderlerim mucadeleye dewam... -
bu o kodları index.html olarak kaydettim sayfam framesiz açıldı bu kodları lycosda hangi klasöre kaydeteceğim yönlendirme kolayda nereya atacam bu lycosda index dosyasını.
-
tamam arkadaşlar yaptım güzel oldu şimdi çok saolun.
http://www.turkhack.forumu.com yeni açtım forumu bakın olmuş mu ? -
çok güzel olmuş
-
Ya turkhack sen Haftada forummu degistiriyon
su aleme girdim gireli
her hafta bi PhpBB forum kuruyon yaw :))) -
haklısın be kabus bana forum dayanmıyor harbiden ama bende o frame yine çıkıyor a.q lycosu refreshlediğin zaman çıkıyor yada bi başlığa bakarKen ? neden detaylı anlatında tam yapaLım ya şu işi
-
yaw arkadaşlar bu konu hakkında baya bir şeyleryazılıp çizilmiş.Ben şöyle bir çözüm buldum.Bannerı kaldırmak istediğiniz sayfanın <head> tagları arasına şu javascript kodunu:
---------------------------------------------<Script language="javascript">
if (self.parent.frames.length != 0) self.parent.location=document.location.href
</script>
----------------------------------------------
girin.ortada frame filan kalmayacaktır.Ayrıca diyelim php nuke gibi portal sistemini kurdunuz.O zaman her sayfaya bu kodu girmektense bütün sayfalardan çağrılan bir koda(örneğin theme.php gibi)bu kodu girerseniz sorun tek taşta çözülecektir.
Toplam Hit: 17881 Toplam Mesaj: 76