Trojan Kullanarak Karşıdaki Bilgisayara Ulaşmam Gerek.
-
arkadaşlar trojan ile karşıdaki bilgisayara ulaşabileceğim bir program var mı bildiğiniz.
var ise paylaşabilmeniz mmkün mü acaba.?
-
prorat türktrojen
hatta ve hatta sub7,schoolbus :D
-
Vatos Ajan kullan. :)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Vatos Ajan kullan. :)-----------------------------
vatosla direk bağlantı kuramazki :)
bi arada teknojan die bişi duymuştum port açmaya gerek kalmıomuş
turkojan deil teknojan
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------Stigma bunu yazdı:
Vatos Ajan kullan. :)-----------------------------
vatosla direk bağlantı kuramazki :)
bi arada teknojan die bişi duymuştum port açmaya gerek kalmıomuş
turkojan deil teknojan
----------------------------Bu konuda ciddi değilim zaten :)
Dün biri bilgisayarıma Vatos Ajan server ı yedirmeye çalıştı da :) Aklım onda kalmış..:p
-
arkadaşlar subseven falan yazmışsınız ama hiç biri bi işe yaramıyo port açmak gerekiyo demişsiniz tamam port da açıyorum gene bi işe yaramıyo bana göre bu programların her biri boş ya da bana öle geliyo madem bu programlarla amacına ulaşan biri varsa güncel olarak resim li bir şekilde versinde bilmeyen tbt üyeleride bi kaç bilgi sahibi olsun .
-
baba programların hepsi çalışıodur. çalışmasa piyasada dolaşmaz zaten.. önemli olan antivirussuz bi enayi bulmak.. daha doğrusu atcağın adamın böyle olması ki oda 100de1 ihtimal.. Çok çok önemliyse paralı AV lerden kaçanlardan al bence
-
Ya bu arada arkadaşlar bu Vatos Ajan hangi portu kullanıyo ? Bu portu nasıl kapatacaz ?
Valla dünden beri uğraşıorum.. ama tam çözemedim sorunu :(
-
Yahu hocam, port acmaya gerek yok reverse trojan kullanman lazım, bununla ilgili 5 milyon konu var sitede...
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ya bu arada arkadaşlar bu Vatos Ajan hangi portu kullanıyo ? Bu portu nasıl kapatacaz ?
-----------------------------Hocam hala portların acılıp kapatıldığınımı sanıyorsun?
-
renegadealien bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ya bu arada arkadaşlar bu Vatos Ajan hangi portu kullanıyo ? Bu portu nasıl kapatacaz ?
-----------------------------Hocam hala portların acılıp kapatıldığınımı sanıyorsun?
-----------------------------Valla bu konuda pek bilgim yok. öğrenmek istiyorum işte. dün antivirüs uyarı verdi vatos ajanla ilgili. araştırdım ve vatos un 123 nolu portu kullandığını öğrendim. ve o port açık bende. onun için sordum.