Trojen Ve Vürüsü Silemiyorum
-
Beyler bende avast anti vürüs prg. var birde tnc diye bir format cd`si format atıcam ama taratıyım dedim ondada vürüs ve trojen çıktı karantinaya taşımıyor silmiyor onarmıyor, üç taneler trojen gen malvare gen agent-AIZX(tr) diye çıkıyor ekranda..
Cd`nin içine girip birşey yapıyım dedim oda dosya exe. dosyası hamlede bulunamıyorum nasıl olucak?
-
HackerGenC bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bende avast anti vürüs prg. var birde tnc diye bir format cd`si format atıcam ama taratıyım dedim ondada vürüs ve trojen çıktı karantinaya taşımıyor silmiyor onarmıyor, üç taneler trojen gen malvare gen agent-AIZX(tr) diye çıkıyor ekranda..
Cd`nin içine girip birşey yapıyım dedim oda dosya exe. dosyası hamlede bulunamıyorum nasıl olucak?
-----------------------------TNC TRde klasiktir o :) ilk 1hafta temizdir geri kalanında zararlı doludur.
Ve siz bu işlemi sanırım CD'de yapmaya çalışıyorsunuz ve o yüzden silemiyorsunuz :)
-
Aynen öyle bi çözümü yokmu bunun sözde format atıp bilgisayarı temizliyoruz:D
-
HackerGenC bunu yazdı:
Aynen öyle bi çözümü yokmu bunun sözde format atıp bilgisayarı temizliyoruz:D
-----------------------------temiz bir cd ile format atmak.
Eğer zamanınız var ise gece FTP'me upload ederim. temiz xp sp2.
-
microsftun sitesinden orjinal xp indirebilrisn
-
zalimadam bunu yazdı:
http://xpsp.dlservice.microsoft.com/download/4/7/9/4797a8f7-bf89-45ae-ad3d-900d0714096e/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-TRK.exe
-----------------------------o SP3 güncelleştirmesi hocam.
-
BarisYigit bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
http://xpsp.dlservice.microsoft.com/download/4/7/9/4797a8f7-bf89-45ae-ad3d-900d0714096e/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-TRK.exe
-----------------------------evet haklısın yanlış koymusum 300 mb xp mi olur :D
-
zalimadam bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------evet haklısın yanlış koymusum 300 mb xp mi olur :D
-----------------------------olur isterseniz yapayımda :D MS yayınlamaz onu. :)
-
Kota var hemde sp2 olmuyor modemi tanıtamıyorum anakart cd si falan çok uraştırıyor bu çok basit..
-
HackerGenC bunu yazdı:
Kota var hemde sp2 olmuyor modemi tanıtamıyorum anakart cd si falan çok uraştırıyor bu çok basit..
-----------------------------siz bilirsiniz hocam buyrun kurn :)
TNC ile beraber yönetin hesaplarınız bilgisayarınızı :)
iyi forumlar.
-
isobuster tarzı bir programla cd imajını harddiske kopyala daha sonra yine aynı programla açıp zararlıları sil ve tekrar iso dosyasını oluştur. Cd ye yak, tak, çak...