Trt Hd
-
http://www.trt.net.tr/televizyon/?pid=21462
devlet benden her turlu üründe Trt bandrolu kesiyor, hatta bircok fatura da Trt payi aktarilirken,
Trt nin butun geliri parasi benim cebimden karsilanirken,
denetcisinden, baskanina calisaninidan hademesine kadar her turlu konforu benim cebimden saglanirken,
adam aksam yatiya eve giderken bile uzun yol harcirahi olarak binlerce Tl yi benim cebimden oderken,
villa, araba, cifter sekreter vs vs her turlu rahati icin personel eleman ekipman benim cebimden cikan parayla tahsis edilirken
ben bu aksamki maci niye izleyemiyorum ?
-
şerefsizligin tanımıdır senin bu bahsettigin Murat abi..
-
senin cebinden çıkan para, başkasının cebine girmeseydi izlerdin...
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
senin cebinden çıkan para, başkasının cebine girmeseydi izlerdin...
-----------------------------Pek Maç İzlemem Ama Doğru Diyorsun Hocam
-
ulan 2 sene önce babaya digitürk al maçları izleyek diyordum evden
şimdi ne diyecem :W
baba dsmart digitürk bide bu trt hd için digital mi al diyecem yuhannes:W
artık zevk kalmıyor maçlarda
+ bazı maçlarda starda çıkıyor evde goldmaster var şifreliye giriyor normal antende onun için lazım
-
Bunlarında amk bide türkiyenin televizyonu olcaklar :) İllah kıraathaneye mi gidek :)
-
Sonuçta TRT bir ticari kurum ve ona göre yönetiliyor.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------ozaman neden bütçeden pay alıyor ? hangi özel ve ticari kurumun arkasında devlet desteği ve yatırımı var , cevap verir misin ?
-
iyi de hd yayın bu bedava verse hangi alıcıyla izleyebileceksin.zaten bedava alman gerekn sadece 1 kutu ve kablo tv bağlantısı
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Ozaman benim faturamdan TRT payı kalkacak. ticari kurummu devlet payımı bir karar vermeleri gerek.
-
xzxz bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------ozaman neden bütçeden pay alıyor ? hangi özel ve ticari kurumun arkasında devlet desteği ve yatırımı var , cevap verir misin ?