TRT İbo Show"U Askıya Aldı.(Ütüsü Bozulmasın Diye)
-
Trt'de ibrahim tatlısesin "ibo show" programı gösterime girecekti.Katıldıgı showlarda felan reklamını yapıyordu (övünerek).. Tmm olabilir sanatcısın haliyle biryerlerde cıkarsın fakat program başına 150 bin ytl vereceklerdi..İyide bir reyting için bu kadar para program başına verilmez ki.! İyi o zaman her hafta 150 biin ytl'yi sen sokaga at oh iyi olmuş..
Mal varlığı: İstanbul Seyrantepe`de iş hanından, süper marketine, mağazasından, kebapçısına, konfeksiyon fabrikasına geniş bir işyeri zinciri, iki tane TV kanalına sahip olan İbo’nun Solaryum salonu, Bodrum`da, Kuşadası`nda otel, ve gece kulüplerinin yanında Seda Sayan’la ortak olarak açacakları bir uçak taksi şirketi var
Almanya’da bir süt ürünleri fabrikasına sahip olan İbo’nun Menkul ve gayrimenkul mallarda da İbrahim Tatlıses’in eline su döken yok… Zekeriyaköy ve Levent`te villa, 1 yarış atı, bir cip, iki Mercedes otomobile sahip olan ünlü sanatçının yüklü miktarda da nakit parası olduğu söyleniyor..
-
bi insanın adı çıkacana canı çıksın amk :)
-
daha beter olsun , bu herifi hiç sevmedim , sevmeyeceğim
-
ya kıl oluorum bu dağdan inme GERİZEKALIYA
-
hani bi laf varya kroyum ama para bende hesabı işte onun gibi bişey onunkisi de :D:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
daha beter olsun , bu herifi hiç sevmedim , sevmeyeceğim
-----------------------------olm sevmiyon ama para boh.
-
köyden indim şehire tipik misali kroyum ama para bende olayları :)
ah ulen ibo ah ne senin bu karılardan çektiğin gelen boynuzluyor giden boynuzluyor :)
geçenlerde magazin proğramında vergimi ödeyecek param yok diye ağlıyordu sende ödeyemezsen millet ne bok yiyecek çok düşünüyorum ...
-
sevindim.
-
ya şu adamdan ne kadar nefret ettiğimi bilemezsiniz ne kanalını izlerim bunun ne show unu ne programlarını hiç bişeyini allaan krosu
-
1996 da pkk ya 40 milyar direkt yardım ettiğini duydum-doğrumu ?
-
Bıyığına attıram!