TRT İstiklal Marşı Ve Açılış Anonsu (29.10.1982)
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------kanla tarih yazarken kaçanların torunları bu gün bize tarihimizi unutturuyor.
-----------------------------Hic kimse bize tarihimizi unutturamaz expire ,tarihi kanla yazip medeniyet ile suslemedik,medeniyet Turk atasinin dunya varligina armaganidir.
biz kalemin kilici kestigine inanan bir milletin evlatlariyiz...
what madman shall put me in chains ? i defy the very idea.
Turkler binlerce yilda ne ihanetler,ne hainler gordu.
Bizim binlerce yillik tarihimiz yalnizca bir emanet bize ve bizden gelecek kusaklara.
Erotik panda ,paylasiminiz icin tebrikler.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------şu açıdan bakan oldumu hiç 80 darbesinin yönetimindeki ülkede askerler rap rap ayak seslerini millete unutturmamak gibi bir niyet olamaz mı?
-----------------------------Osmanlı devletini bir asker olan osman bey kurdu( Öncülük etti ). Türkiye cumhuriyeti ni bir asker olan Mustafa Kemal Atatürk kurdu ( Öncülük etti ).
Unutmak ?!?!?!?!?!
-
sonda renkli olan kısındaki bulutlara bakarsanız ATATÜRK'ün siması var yani ben öyle gördüm..
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------şu açıdan bakan oldumu hiç 80 darbesinin yönetimindeki ülkede askerler rap rap ayak seslerini millete unutturmamak gibi bir niyet olamaz mı?
-----------------------------
olabilir elbette ama bana inan şuan abd nin tayyik ve benzerlerini başımıza musallat etmesi çok daha derin bir oyundur. neyse uzatmayacağım.Ben bu rap rap seslerini duyduğumda gururlanırım. Bakış açilarımız arasında böyle bir fark var.
-
daha önce hiç görmemiştim büyüklerimiz anlatırdı saolasın
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------overbite bunu yazdı:
-----------------------------ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------küçüktüm hatırlıyorum kanal kapalıyken dıııttt sesi vardı hep sabah açılırkende istiklal marşıyla açılır.
gerçi tabi şimdi kanal hep açık gerek yok ama hüzünlendim,
türkiye nereden nereye geldi
milli benlikten uzağız artık
hiçbirşeyi siklemez olduk
komşu bir ülkeye kaşı batılı devletler tarafından kışkırtılıcak kadar aptal bir millet haline geldik
yeniden osmanlı hayali kurup suriyey işgal edicez diyip fantazi kuracak kadar cahil kaldık
okumuyoruz
okuyanları hor görüyor hapse atıyoruz
bitmişiz biz
kanla tarih yazarken kaçanların torunları bu gün bize tarihimizi unutturuyor.
-----------------------------.
-
Hep anlatirlardi buyukler. Upluyorum gormeyenlerde gorsunler
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------küçüktüm hatırlıyorum kanal kapalıyken dıııttt sesi vardı hep sabah açılırkende istiklal marşıyla açılır.
gerçi tabi şimdi kanal hep açık gerek yok ama hüzünlendim,
türkiye nereden nereye geldi
milli benlikten uzağız artık
hiçbirşeyi siklemez olduk
komşu bir ülkeye kaşı batılı devletler tarafından kışkırtılıcak kadar aptal bir millet haline geldik
yeniden osmanlı hayali kurup suriyey işgal edicez diyip fantazi kuracak kadar cahil kaldık
okumuyoruz
okuyanları hor görüyor hapse atıyoruz
bitmişiz biz
kanla tarih yazarken kaçanların torunları bu gün bize tarihimizi unutturuyor.