TRT"De Şakazede Sahtekarlığı
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
attack bunu yazdı:
seni bulacaam oğlum (:
-----------------------------hepinizi bulacaam
-----------------------------What is that?
-
media_center bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
attack bunu yazdı:
seni bulacaam oğlum (:
-----------------------------hadi git tamam git bıraktım seni
-----------------------------sonra bi şarkı söylüyodu unuttum :)
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
yav bu samanyolundaki aile mahkemesi bide şu adamın sunduğu program var annem tv başından kalkmıyor yahu olayları ve kişileri gerçek sanıyorlar ev kadınları tv başına kitlenmiş durumda,piskolojik olarakta etkiliyo.Gına geldi artık samanyolu tv yi silsem bana dalar :/ napıcamı şaşırmış durumdayım.
-----------------------------ondada sıradan insanları oynatıyorlar.. yıllardır bitmeyen sır kapısı , 5. boyut vazgeçilmezleri arasında.. bu programda olanları gerçek sanan insanlar var bilirsin.. Cahil insanların birilerine kötülük yapmasını gizli kamera yerleştiriliyo sonra izletiyor vs değişik oyunlarla insanları etkiliyor..
tavsiye olarak önereceğim tek şey kendine bir psikolojik tedavi uygulatman :) o programları izlemelerini sindirmenin başka yolu yok sanırım..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
attack bunu yazdı:
seni bulacaam oğlum (:
-----------------------------hadi git tamam git bıraktım seni
-----------------------------sonra bi şarkı söylüyodu unuttum :)
----------------------------- -
bide ben bu adamı netten bi kaç kez izledim geçen bi tv ndan izledim bu bölümü izlemiştim.
adam işte ben boksörüm falan diyo. bunun elinde sopa var korkuyo falan saçma bişeydi.
zaten ben inanmıyodum da eğlenceli oluyo ama tadı kaçtı. :W
-
Bu program hangi günler çıkıyor?
-
haftaiçi hergün anahaber öncesi..
-
Eyvallah.
-
samanyolu demeyin ya alayı düzmece şeyler yok tek türkiye yok bilmemne çalışmaya kalkan kadının başıan birşeyler gelir yok başı açıkları sonra çağdaş insaları kötülerler çaktırmadan bilmemne bizim millete koyun izliyor deli oluyorum
-
bide şöyle düşünün.. bu adam bi zahmette keşfedildi ezel de bunu manav rolünde oynatmak istedi :W bi zamanlar da komedi dükkanında seyrcilerden biri konuk oyuncu seçildi bu kızı küçük kadınlarda oynattılar.