Truecaller - Reklam Aramalarından Kurtulun
-
Reklam mesajları yasaklandı şerefsizler şimdide aramaya abanıyorlar. Bu program ile spam aramaları büyük orandan engelleyebilirsiniz. Program sizin engellediğiniz numaralarıda arşivine katarak diğer kullanıcılardada engelliyor.
-
Yeni telefonlarda bu tür yazılımlara gerek olmayabiliyor. Beniim aylar önce 600 tl ye aldığım lg l70+ da spam engelleme menüsü var. Hem sms hemde çağrı engelleme listesi yaptım spam arama ve sms de epey bir azalma oldu.
Sözde yasak var ama konu akp adayları olunca yasakta işlemiyor hala bülent turan diye birinden mesajlar geliyor. Adam tv ye çıksa mesaj atıyor. Telefonumda yasak kelimeler oluşturma yeride var. Yazdım bülent turan diye iyi oldu. Daha önceden de dominos pizza hemen hergün mesaj atardı ekledim yasaklı kelimelere kurtuldum. Yazarken türkçe karakterlere dikkat edin yeter.
Uygulama yüklemeden önce telefonunu kurcala derim.
Olgunisik tarafından 21/May/15 02:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Olgunisik bunu yazdı
Yeni telefonlarda bu tür yazılımlara gerek olmayabiliyor. Beniim aylar önce 600 tl ye aldığım lg l70+ da spam engelleme menüsü var. Hem sms hemde çağrı engelleme listesi yaptım spam arama ve sms de epey bir azalma oldu.
Sözde yasak var ama konu akp adayları olunca yasakta işlemiyor hala bülent biçer diye birinden mesajlar geliyor. Adam tv ye çıksa mesaj atıyor. Telefonumda yasak kelimeler oluşturma yeride var. Yazdım bülent biçer diye iyi oldu. Daha önceden de dominos pizza hemen hergün mesaj atardı ekledim yasaklı kelimelere kurtuldum.
Uygulama yüklemeden önce telefonunu kurcala derim.
Peki aramalara ne yapabiliyorsun ? Hiç bir şey.
-
Yoo aramayı da engelliyorsun. Çağrı ayarları içinde çağrı reddetme menüsü var. İstemediğim numaraları ekledim. 444 lü numaralardan bankalar sürelki arıyordu özelliklede işbank dan bıkmıştım. Kredi istiyorsanız 1 e basınız gibi aramaları oluyordu. Ekledim rahat ettim.
-
Iphone da "bu kişiyi engelle" ayarı var, bir süredir android açıp ayrıntılı kullanmadım ama androidin yeni sürümlerinde de vardır diye düşünüyorum. Yani program bana biraz gereksiz geldi.
Programı kurarken verdiğin izinler de cabası.
torpedo_XL tarafından 21/May/15 03:44 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Tabi engelleme ayarı bulunmayan telefonlar için falan kullanışlı olabilir. -
Konuyla çok ilgisi yok da baydırıcı mesajlar atanları nereye şikayet ediyorduk
-
Arkadaşın paylaştığı program zahmetsiz hazır ve güncel liste sunuyor la işte, tek tek tabi engellersiniz çoğu telefonda
-
noname bunu yazdı
Arkadaşın paylaştığı program zahmetsiz hazır ve güncel liste sunuyor la işte, tek tek tabi engellersiniz çoğu telefonda
Benim anlatmak istediğimi anlatmış. Manuel engelleme yapsanız bile adamlar sürekli başka numaralardan arıyor.
-
Programı bayağı geliştirdiler. Google Maps'taki kayıtlı mekanların telefon numaralarını tarayıp sisteme eklemişler. Mekanın ismini yazınca telefon numarasıyla birlike resmi vs çıkıyor.
-
bu aralar çok iyi çalışıyorlar ,cyanogenmod'la birlikte artık yeni romların içine entegre gelecek kısaca cia yı yediler :)
-
kendı rehberımı paylasmıyor mu program ? adaffix cia o sekılde calısıyor du .telefonda bazı numaraları spam a atmama ragmen otomatık olarak engellemeye basladıgı ıcın sılmıstım cia ı