TSK"Nın Açılıma "Yanıt"I
-
Ben bazen bizi anlayamıyorum. Hem verilen şehitlere yanarız hem de gelin o bölgede huzur sağlayalım dendiği zaman hayır akan kanlar yerde kalmayacak deriz. Neye kime bu kin? Doğudaki halkı mı katledeceğiz yoksa terörü bitirme adına. Yoksa hala başarılı hava operasyonlarıya %100 isabetli nokta atışlarıyla 'dağıta dağıta' inlerini başlarına yıka yıka 30 yıllık savaşı zaferle mi netilendireceğiz?
İstediğimiz savaşsa 50 yıl daha sürer gider. Ha yok biz barış istiyoruz huzur istiyoruz diyorsak neden bu isyan? Daha açılımın ne olduğunu bilmeden kapıları kapatan bizler ne kadar gülünç bir durumdayız. Oysa devleti ihanetle suçlayan değerli büyüklerimiz zamanında en büyük şerefsizliği yapmadılar mı?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Ben bazen bizi anlayamıyorum. Hem verilen şehitlere yanarız hem de gelin o bölgede huzur sağlayalım dendiği zaman hayır akan kanlar yerde kalmayacak deriz. Neye kime bu kin? Doğudaki halkı mı katledeceğiz yoksa terörü bitirme adına. Yoksa hala başarılı hava operasyonlarıya %100 isabetli nokta atışlarıyla 'dağıta dağıta' inlerini başlarına yıka yıka 30 yıllık savaşı zaferle mi netilendireceğiz?
İstediğimiz savaşsa 50 yıl daha sürer gider. Ha yok biz barış istiyoruz huzur istiyoruz diyorsak neden bu isyan? Daha açılımın ne olduğunu bilmeden kapıları kapatan bizler ne kadar gülünç bir durumdayız. Oysa devleti ihanetle suçlayan değerli büyüklerimiz zamanında en büyük şerefsizliği yapmadılar mı?
-----------------------------sen açılım dedikleri saçmalığa destek mi veriyorsun ?
bilki kan uykusunda uyuyorsun.
açılmadık ne kaldı bre...ülkenin heryerini 6 yıldır açtılar zaten.
-
ben desteklemiyorum ama karşı çıkarken siyaset yapmaya çalışnalara kendine yontanlara da acayip kıl kapıyorum...